24Kitchen komt met drie foodtrucks naar Festival Mundial

24Kitchen

Drie foodtrucks met de presentatoren van 24Kitchen gaan tijdens Festival Mundial de strijd met elkaar aan om de bezoekers van Festival Mundial van lekkere hapjes te voorzien. Ze maken opnames voor het programma Food Truck Challenge 2016.

Food Truck Challenge

Het is niet vreemd dat de kookzender Festival Mundial kiest om de Food Truck Challenge op te nemen. Het Festival heeft lekker eten hoog in het vaandel staan en er zijn meer dan dertig foodtrucks te vinden die gerechten uit alle windstreken serveren. Creatief directeur Erwin Schellekens: “Een perfecte festivalbeleving is pas compleet als het eten als programma onderdeel wordt beleefd. Wij serveren een uitgebalanceerde kaart, een keur aan smaken en triggeren de bezoeker eens de grens over te steken om wat exotisch te proberen”.

24Kitchen

24Kitchen komt met drie foodtrucks naar Festival Mundial. De Worsten van Babel, Meal You Should Kauw van presentratice Miljuschka Witzenhausen en een nieuwe foodtruck van 24Kitchen chefs Danny Jansen en Roberta Pagnier, Rijst en Risotto. De opnames voor de Food Truck Challenge zijn op zaterdag 25 juni.

Tickets

Tickets voor Festival Mundial kosten €37,50 voor een heel weekend, €27,50 voor een dagkaart. Tickets zijn verkrijgbaar via www.festivalmundial.nl.
Meer info over de Food Truck Challenge is te vinden op de website van 24Kitchen.