25 graden: buitenbad Stappegoor woensdagmiddag al open

stappegoor

Tropische temperaturen in april: ja echt! Het wordt van woensdag tot en met vrijdag om en de nabij 25 graden en dat betekent dat we weer naar verkoeling gaan zoeken. Vanwege de goede weersvoorspellingen is het buitenbad van Stappegoor aanstaande woensdag, donderdag en vrijdag al geopend. 

Genieten van het heerlijke weer

Het buitenbad met familieglijbaan en heerlijke ligweide is woensdag 18 april om 13:00 uur geopend. Op donderdag en vrijdag gaat het buitenbad om 14:00 uur open.

Het baby-peuterbadje is wegens laatste onderhoudswerkzaamheden nog eventjes gesloten. Natuurlijk is het baby-peuterbadje binnen wel gewoon geopend.

Volop waterplezier

Dat Stappegoor dé plek is voor indoor en outdoor waterplezier in Tilburg, weten we natuurlijk allemaal. Je kunt je uitleven in het water, van de familieglijbaan roetsjen of samen met familie en vrienden relaxen op de grote ligweide. Tijdens het buitenseizoen kun je bij Stappegoor genieten van;

  • het buitenbad met de familieglijbaan en andere speelse elementen
  • het terras
  • de grote ligweide met parasols
  • pannavoetbalveldje
  • volleybalveldje

In de Reeshof genieten

Hoewel de Reeshof geen buitenzwembad heeft, kun je er wel genieten van de buiten ligweide van het sportcentrum. Hier staan verschillende relaxstoelen en verschillende speeltoestellen voor de kids.

Abonnement

Tijdens het buitenbadseizoen kun je met een 13-weken abonnement voor maar liefst €60,- zwemmen in de 3 zwembaden. Bij mooi weer kun je genieten van het buitenbad bij Recreatiebad Stappegoor. Maar ook bij slecht weer kun je lekker komen zwemmen. Het binnenbad is gewoon geopend en met het abonnement kun je ook bij zwembad Reeshof en Drieburcht terecht. Met een Tjip- en 65+-pas betaal je slechts €30,-.