250 ouderen vieren Oktoberfest in de Koepelhal

ouderen

Oktoberfest Tilburg is niet het eerste evenement wat in je op komt als je denkt aan een activiteit voor kwetsbare ouderen. Maar niets was minder waard! Zondagochtend 16 oktober zaten maar liefst 250 ouderen, waarvan 110 van Stichting Met je hart gemoedelijk naast elkaar aan de lange tafels in de Koepelhal.

Frühschoppen

Die Walddrum Musikanten, koffie met Apfelstrudel, Pretzels, Bratwurst, planken met lekkernijen en een drankje. Meedeinen met de muziek, hier en daar een dansje, enthousiaste vrijwilligers en vooral samen genieten van een heerlijke dag. Dat was het beeld tijdens het Frühschoppen van Oktoberfest Tilburg.

Stichting Met je hart

Stichting met je Hart laat ouderen die zich eenzaam voelen weer genieten. Van mooie momenten en van nieuwe vriendschappen. Met je hart doet dit door waardevolle ontmoetingen voor hen te organiseren. Dankzij de geweldige inzet van bedrijven, scholen, sponsoren, vrijwilligers en van restaurants én hun gasten gedurende de jaarlijkse restaurantcampagne. Lees op de website alles over de restaurantcampagne.

In het zonnetje zetten

Ken jij nu ook iemand (familie, kennis, een naaste of verre buur) waarvan je denkt dat deze persoon wel wat extra kleur in zijn/haar leven verdient door er eens op uit te gaan? Twijfel dan niet en laat het weten door een mail te sturen naar tilburg@metjehart.nl.