259 speciale biercafés in Vlaanderen én 1 in Tilburg

Slagroom | Eten & Drinken is als uitzonderingsgeval opgenomen in de uitgave van het Belgisch Bierboek. Hierin staan 260 speciale biercafés verzameld waaronder het Tilburgse café vanwege de introductie van High-beer, Brewmaster dinner en de hoge diversiteit aan seizoensgebonden bieren.

Speciale omgang met bieren

Het café aan het Piusplein is uiteraard niet voor niets meegenomen in het bierboek. Eigenaar Björn Jansen werd hiervoor benaderd vanwege zijn hersenspinsel high-beer welke een unieke presentatie herbergt.  Dit arrangement biedt een vijftal proefglaasjes bier geserveerd met een hoogstaand driegangenmenu. Daarnaast bedacht Björn het Brewmaster dinner. Een regelmatig terugkerend evenement waarbij een biermeester uit verschillende streken van het  land, maar vooral ook uit België en Duitsland verschillende bieren laat proeven in combinatie met diverse gerechten die eveneens met bier bereid zijn of wat een perfecte bier / spijs combinatie is. Tot slot heeft Slagroom | Eten & Drinken het hele jaar door ongeveer 60 tot 70 speciaal bieren in huis voor de liefhebber.

Belgisch Bierboek

Het Belgisch Bierboek is een Vlaamse verzamelbundel in een oplage van 6000 exemplaren. Het is een uniek boek dat op iedere pagina een café introduceert. Daarbij is een stempelruimte opgenomen. Zo heb je aan het einde van het boek de meest bijzondere cafés in Vlaanderen bezocht en zodoende ook veel bijzondere bieren geproefd. Naast overwegend Belgische Cafés zijn er een aantal grensgevallen opgenomen vanwege hun speciale omgang met bier. Het bierboek biedt voor 850,- euro aan gratis consumpties. Zo krijg je bij Slagroom | Eten & Drinken op vertoon van het bierboek een tweede consumptie in de hoedanigheid van een La Trappe gratis .

Geïnteresseerd in het Belgische Bierboek? Neem contact op met Slagroom | Eten & Drinken. info@slagroom-tilburg.nl of 013-5820070