3.800 studenten leren Tilburg kennen: de TOP Week is van start!

TOP Week 2022

Zo’n 3.800 studenten leren deze week de stad Tilburg, het studentenleven en hun medestudenten kennen. De TOP Week is namelijk begonnen. Leuk feitje: van dit grote aantal nieuwe studenten is 36% internationaal. Lees verder. 

Programma

Tijdens TOP Week zijn er veel verschillende activiteiten voor de deelnemers, zodat ze hun programma aan kunnen passen aan hun persoonlijke voorkeur. Zo zijn er evenementen met een cultureel karakter, zoals ‘Get Lost in the Maze’ bij Doloris Meta Maze op woensdagmiddag 24 augustus om 13:30 uur. Maar er zijn ook sociale, sportieve en informatieve activiteiten. Op dinsdag is bijvoorbeeld de ‘Explore 013 fair’ op de campus van Tilburg University, een informatiemarkt waar alle eerstejaarsstudenten verschillende partijen kunnen leren kennen die belangrijk zijn voor hun studentenleven.

Nadat TOP Week de afgelopen 2 jaar in aangepaste vorm moest plaatsvinden, lijkt het TOP Week 2022 programma weer grotendeels op het programma van voor COVID-19. De organisatie is hier erg blij mee en kijkt er naar uit om de eerstejaarsstudenten een goede start te geven in Tilburg. Het volledige programma vind je hier.

Meer informatie

Wil je meer weten over de TOP Week? Bekijk dan de website van de organisatie.

Wij willen alle nieuwe studenten veel plezier wensen deze week. Welkom in Tilburg!