30 schermen, 165 zitplaatsen binnen & groot terras: Sportsbar Papa Jim opent eind mei aan de Tilburgse Paleisring

papa jim slider

Sportliefhebbers en Bourgondiërs die graag in de kroeg naar sport kijken opgelet: vanaf eind mei opent Papa Jim haar deuren aan de Paleisring. De zaak is vanaf dan zeven dagen per week geopend om onder het genot van een hapje en drankje naar sportwedstrijden te kijken. Aan het roer van de zaak staan onder andere horecaondernemer Jaap van Ham en oud Willem II voetballer Arjan Swinkels. Lees snel verder.

Prachtige zaak

Papa Jim wordt momenteel flink verbouwd, maar moet eind mei haar deuren openen op de plek waar voorheen de skihut was gevestigd. De eerste beelden en ontwerpen van Papa Jim zijn veelbelovend. De sportsbar bestaat uit 165 zitplekken binnen en een ruim terras waar 110 mensen kunnen zitten. In de zaak wordt een gigantisch scherm geplaatst en nog eens dertig kleinere beeldschermen. Zo kan iedereen zijn of haar favoriete sportwedstrijden zien.

Van voetbal tot ijshockey en van rugby tot darts: het wordt allemaal uitgezonden in de gloednieuwe sportsbar. Vanuit elke hoek in de zaak heb je zicht op één of meerdere beeldschermen zodat je de wedstrijden goed kunt volgen. Ook is het mogelijk om een zitje in de zaak te reserveren waar je met je vrienden of familie naar één of meerdere wedstrijden kunt kijken. Op tafel heb je dan je eigen biertap zodat je van alle gemakken wordt voorzien.

Uiteindelijk krijgt Papa Jim zeven verschillende tappunten waar je zelf je biertjes kunt tappen. Uiteraard is het ook mogelijk om je bij de centrale bar te laten bedienen. Bij Papa Jim stroomt Bud uit de tapkranen en staan ook diverse speciaalbieren op de kaart. Ook kun je er een hapje eten. Zo gaan ze verschillende soorten smashed burgers, loaded fries en andere varianten van barfood serveren.

sportsbar papa jim

Manager gezocht

Papa Jim is nog op zoek naar een manager die de zaak gaat runnen. Het is een functie voor 38 uur per week en ze zoeken iemand die het gaaf lijkt om deze gloednieuwe tent met een tof concept draaiende te houden. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden goed en meer dan marktconform. Is dit iets voor jou of wil je meer informatie? Neem dan contact op via deze website. Hier vind je ook openstaande vacatures van andere horecazaken waar Jaap eigenaar van is. Denk aan Rooftopbar Doloris, Café Bakker, Het Ketelhuis en Polly Maggoo.

VIP-avond bij Papa Jim winnen

Papa Jim is een zaak die volledig gelijksvloer is voor bezoekers. Wel wordt er een vip-tafel gecreëerd op een vide in de zaak. Hier kun je samen met je vrienden met het beste zicht op het giga-scherm in de zaak een wedstrijd kijken. Wij mogen van Papa Jim een VIP-avond voor zes personen weggeven. Je geniet drie uur lang van onbeperkt bier en barfood aan deze speciale vip-tafel. Kans maken? Vul de prijsvraag in op onze website.

papa jim gevel

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er speelt rondom Sportbar Papa Jim? Volg ze dan vooral op Facebook en Instagram. Of neem alvast een kijkje op de website.