3000 ouderen zingen samen in de Spoorzone

Zilver Holland Zingt

Duizenden ouderen en mensen met dementie zingen volgende week samen uit volle borst tijdens Zilver Holland Zingt in de Spoorzone. 500 ouderen uit Tilburg komen tijdens de European Social Innovation Week bij elkaar om samen te zingen, ook sluiten er zo’n 60 zorgcentra uit heel Nederland aan via een livestream.

Zilver Holland Zingt

Zilver Holland Zingt is een evenement dat geheel in het teken staat van plezier voor mensen met dementie en ouderen. Zingen maakt mensen met dementie actief en het stimuleert op een positieve manier hun vermogens en helpt aangename herinneringen op te halen. Dit evenement is onderdeel van de European Social Innovation Week 2016, dat plaatsvindt van 19 tot en met 23 september in de Tilburgse Spoorzone. 

Livestream volgen?

Wil jij deze toppers ‘aanmoedigen’? Dat kan! Vanaf 14.00 uur wordt er via de livestream gerepeteerd met het zingen en om 15.30 uur wordt er live gezongen. Liedjes die deze middag voorbij komen zijn: Visite, M’n Opa, 24 rozen, Kleine café aan de haven en andere herkenbare nummers. Via de livestream kun je maandag 19 september Zilver Holland Zingt op de voet volgen.