30e Oudejaarsloop

Het sportieve jaar 2014 zit er weer bijna op. Atletiekvereniging Achil’87 uit Hilvarenbeek laat dit jaar echter nog één keer van zich horen. Wedstrijdlopers en trimmers kunnen voor de laatste keer in 2014 hun sportieve prestaties laten zien en wellicht verbeteren. Achil’87 organiseert op Oudejaarsdag woensdag 31 december 2014 namelijk voor de 30e maal haar traditionele “Oudejaarsloop”; een evenement met een snel parcours.

Het parcours ligt wederom op de bekende ronde: Papenstraat, Bolakker, Hoog Spul, Veldhoven, Rogier van Leefdaelstraat, Papenstraat. Menig deelnemer heeft in het verleden tijdens de Oudejaarsloop zijn beste jaarprestatie geleverd.

Programma 
Het programma is als volgt: 12.30 uur de 5 km, 13.15 uur de 1 km (jeugd) en om 13.30 uur start de 10 km. Voorinschrijven is mogelijk tot en met woensdag 24 december via www.inschrijven.nl en kost voor 1 km € 1,00; 5 km € 3,50 en 10 km € 4,00. U hoeft dan op de wedstrijddag enkel uw startnummer af te halen aan een speciale tafel en niet in de rij te staan.

Na-inschrijven kan vanaf 11.00 uur tot een half uur voor de wedstrijd in de gymzaal achter basisschool De Driehoek aan de Papenstraat te Hilvarenbeek. Achil´87 verzoekt deze lopers tijdig te komen om de inschrijving vlot te laten verlopen.

Prijzen
Alle deelnemers ontvangen een versnapering tegen inlevering van het startnummer. Daarnaast zijn er voor de 5 km drie ereprijzen bij de dames en drie prijzen bij de heren en voor de 1 km en 10 km drie ereprijzen in elke Atletiekuniecategorie voor de dames en de heren. Er wordt gebruik gemaakt van elektronische tijdwaarneming d.m.v. chip startnummers. De bruto-tijd zal worden geregistreerd en is na afloop te vinden op onze website, samen met de foto’s.

Kleed- en douchegelegenheid is aanwezig in de gymzaal. Na de loop staan limonade, koffie, thee, warme chocolademelk en niet te vergeten erwtensoep voor u klaar. Voor nadere informatie, kan men de website www.achil87.nl raadplegen.

Dus nog voor u zich de champagne en oliebollen laat smaken en het vuurwerk aanschouwt, verwelkomt Achil’87 u nog graag bij dit sportieve evenement in Hilvarenbeek. Ook toeschouwers zijn van harte uitgenodigd!