3JS aanwezig bij langste waslijn van Terre des Hommes

Een waslijn van een kilometer met tweedehands kleding! Terre des Hommes Tilburg gaat als eerste van de 40 Terre des Hommes winkels in Nederland een poging wagen.

De eerste ’was’, een voormalig ambtskostuum van burgemeester Peter Noordanus, is al binnen. Het evenement vindt plaats op zaterdag 25 april in de directe omgeving van de winkel en wordt om 13.00 uur opgeluisterd door de 3JS.

De winkel in gebruikte goederen van goede kwaliteit oftewel ’De Bijenkorf onder de tweedehands winkels’ verkoopt voornamelijk kleding, maar ook tassen, schoenen, keukenspulletjes, woonaccessoires, boeken, cd’s en speelgoed. De opbrengst van alle verkopen komt ten goede aan een project op de Filipijnen om kinderuitbuiting tegen te gaan.

De langste waslijn wordt georganiseerd om kleding in te zamelen, die later wordt verkocht in de winkel. Om de poging te doen slagen, zijn heel veel kledingstukken én wasknijpers nodig. Juicht u de actie toe en wilt u iets afstaan; Terre des Hommes Tilburg is er blij mee. Hoe meer er wordt ingezameld, hoe langer de waslijn wordt. U kunt uw kleding afgeven in de winkel tijdens de openingstijden. Voor het zelf ophangen van uw ’was’, liefst met wasknijpers van u zelf, bent u van harte welkom op 25 april tussen 9.00 en 17.00 uur.

Terre des Hommes Tilburg, Korvelseweg 87, 5025 JB Tilburg, tel: 013-7620247

Openingstijden: ma: 13.00 tot 17.00 uur di t/m vr: 10.00 tot 17.00 uur za: 10.00 tot 16.00 uur