3x plekken in Tilburg waar je leuke meubels kunt kopen

Als je woning toe is aan een nieuwe inrichting dan zou je dit in principe online kunnen kopen. Toch zullen veel mensen liever hun meubels willen kopen in een echte winkel. Dat is natuurlijk hartstikke logisch, want zo kun je je nieuwe bank of kast in het echt zien. Na het kopen bij één van de onderstaande winkels verandert je inboedelverzekering natuurlijk ook. Het zou zelfs zo kunnen zijn dat je een nieuw exemplaar wilt afsluiten, hierbij moet je je inboedelverzekering vergelijken

Haco Wonen en Slapen

Eén van de opties voor het kopen van meubilair in Tilburg is de woonwinkel Haco Wonen en Slapen. Deze winkel kun je vinden in het winkelcentrum genaamd Aabe Fabriek, wat ook goed te bereiken is vanuit onder meer Oisterwijk en Loon op Zand. Bij de Haco woonwinkel kun je terecht voor meubels in alle kamers van je woning, maar ook als je een kantoor aan huis wilt inrichten is dit een geschikt adres. Bovendien kun je bij Haco Wonen en Slapen in Tilburg meubels in allerlei verschillende stijlen vinden en kopen.

Robbies Meubelen

Vlakbij Tilburg zul je Robbies Meubelen vinden aan de Hoofdstraat 18 in Hoogeloon. Hier kun je terecht als je een volledig nieuwe inrichting wilt kopen, maar ook als je op zoek bent naar een specifiek meubel wilt kun je naar deze onderneming. Je vindt bij Robbies Meubelen eigenlijk alles wat je zoekt, het heeft dan ook een ruim assortiment. Je kunt meubilair kopen met een Scandinavische uitstraling, maar je kunt ook kiezen voor de industriële of de moderne stijl.

Meijs Wonen

Als je zelf nog niet helemaal weet wat voor stijl je wilt in je woning dan is het een goed idee om bij Meijs Wonen aan te waaien. Hier kun je namelijk een persoonlijk interieuradvies krijgen. Dit kan natuurlijk hartstikke handig zijn. Bovendien heeft elke adviseur zijn of haar eigen stijl en specialisme, dus zo kun je meerdere stijlen zien. Daarnaast heeft Meijs Wonen in de winkel aan de Ringbaan-Zuid 251 ook een aantal specialisten op het gebied van materialen, licht en stoffering rondlopen.