3x Tilburgse Theater Tips in juni: cabaret, musical en opera

Theater Tips

Muziek, theater, musical, comedy, dans en nog véél meer: Theaters Tilburg is het hele jaar lang van alle markten thuis. En dat is fijn voor iedereen die graag geniet van een avondje theater, maar misschien niet altijd maanden vooruit wil plannen. Wij zetten elke maand daarom dé Tilburgse Theater Tips voor je op een rijtje: gave voorstellingen waar nog steeds kaartjes voor te krijgen zijn! 

In juli en augustus sluit Theaters Tilburg haar deuren om in september weer terug te keren met het gloednieuwe theaterprogramma. Heb je het programma voor 2019-2020 nog niet bekeken? Of wil je nog kaartjes voor een specifieke voorstelling scoren? Check dan nu de website!

#1 Rob Scheepers met ‘Kom maar op’

Stand-upcomedian, entertainer, tonprater en columnist Rob Scheepers gaat als een speer! Hij was de Brabantse ster van de Padoem Patsss-onelinershow en schoof onder andere aan bij DWDD en Jinek. Voor zijn succesvolle nieuwjaarsconference was geen ticket meer te krijgen en zijn debuutprogramma ‘Schroot’ was ook een groot succes. Door deze wonderlijke wending realiseert de Brabantse cabaretier zich dat het tweede deel van zijn leven is begonnen.

In Kom maar op vertelt Rob op scherpe, herkenbare en hilarische wijze over de verrassende wending die het leven zomaar kan nemen. Of Rob daar helemaal klaar voor is? Kom maar op!

  • Datum: zondag 9 juni
  • Tijd: 20.15 – 21.45 uur
  • Tickets: vanaf €14,50

#2 Opera Zuid met ‘Fantasio’

‘Fantasio’ vertelt het verhaal van de jonge student Fantasio die ervan droomt om zijn leven een andere wending te geven. De dood van een hofnar creëert een kans: hij besluit zijn plaats in te nemen, in de hoop zo het hart te kunnen winnen van prinses Elsbeth. Zij zit echter vast aan een gearrangeerd huwelijk met een prins. Na allerlei persoonsverwisselingen en grappen, overwint uiteraard de liefde!

  • Datum: dinsdag 11 juni
  • Tijd: 20.15 – 23.00 uur
  • Tickets: vanaf €27,-

#3 MusicAllFactory met ‘WINTERHART’

35 zeer getalenteerde MusicAllFactory-jongeren tonen met hart en ziel hun passie tijdens WINTERHART: Wanneer twee prinsessen samen opgroeien, blijkt de oudste van hen een gevaarlijk en in kracht toenemend geheim met zich mee te dragen. Deze duistere krachten, gevoed door haar eigen angsten, blijken te sterk voor prinses Lina en ze vlucht de bergen in. Haar volk en zusje achterlatend in onzekerheid. Vastberaden en in volle overtuiging dat Lina niet het monster is dat men beweert, besluit prinses Mara haar, inmiddels tot koningin gekroonde, zus terug te halen.

De jongeren van de deeltijdopleiding MusicAllFactory zijn tussen de 14 en 18 jaar oud. De opleiding maakt deel uit van Factorium Podiumkunsten.

  • Datum: zondag 30 juni
  • Tijd: van 13.30 – 14.30 uur & van 16.30 – 17.30 uur
  • Tickets: €15,50 (jongeren t/m 18 jaar: €13,50)

Tilburgse Theater Tips

Elke maand zet Tilburg.com een aantal topvoorstellingen bij Theaters Tilburg op een rijtje. Voorstellingen waar je voor dezelfde maand nog kaarten voor kunt krijgen en die zéker een bezoekje waard zijn. Pak je agenda erbij, bestel tickets en geniet! De complete agenda van Theaters Tilburg vind je overigens hier.