4 dagen Tilburg voor de prijs van 1 bij Mercure Hotel

De zomer staat weer voor de deur! Een mooie tijd om eens lekker een aantal dagen een
andere stad te bezoeken. Mercure Hotel Tilburg Centrum biedt u nu de mogelijkheid om 4 dagen te ontspannen in Tilburg, en dat voor de prijs van 1 nacht!
Bang dat je je gaat vervelen in Tilburg? Wees gerust! Er is teveel te doen in Tilburg, zodat je de tijd snel zal vergeten en tevens een toptijd in een gezellige Brabantse stad tegemoet gaat.

Genieten van kunst
Bezoek dan eens het museum voor moderne kunst, Museum de Pont. Maar musea als het Textielmuseum, over de geschiedenis van textielstad Tilburg, het Scryption, museum voor schriftelijke communicatie en het Natuurmuseum mogen zeker niet ontbreken op het lijstje.

Genieten van natuur
Genoeg parken in Tilburg waar je even kan ontsnappen aan het bruisende centrum.
Ontspan bijvoorbeeld in het Wandelbos, dit heerlijke stadspark vraagt erom bewandeld te worden. Ook de Oude Warande is een ideale uitvalsbasis om eens lekker te ontspannen. Voor de waaghalzen is er het reptielenhuis de Oliemeulen. Reptielen en vogelspinnen eten hier letterlijk van je hand!

Genieten van cultuur
Tilburg ademt cultuur, Tilburg beleeft cultuur, Tilburg is cultuur.
Met opleidingen als de dans, drama, musical- en rockacademie kan het ook niet anders dat Tilburg bijna overstroomt van de optredens. Live concerten, dance- en clubavonden en andere activiteiten vinden plaats in hét popcentrum van Tilburg, 013. Voor de toneelliefhebber zijn er meerdere theaters te vinden in de binnenstad. Filmfan? Je bent in Tilburg op de juiste plek; in het centrum bevinden zich het Pathé en filmhuis Cinecitta.

Genieten van eten en drinken
Tilburg barst van de kroegjes, discotheken en restaurantjes. En geen paniek…Alles is op loopafstand te vinden en uw bed staat om de hoek! Schuif bijvoorbeeld aan bij Taste! voor een avond vol smaaksensatie. Of geniet bijvoorbeeld van een heerlijke high tea in onze bar – brasserie Puur Mercure.

Klaar in Tilburg?
De omgeving biedt nog veel meer!
Denk maar aan de Loonse en Drunense Duinen, safaripark de Beekse Bergen en
de Efteling op nog geen kwartier rijden!

Reserveer en profiteer van deze unieke aanbieding!

3 nachten Tilburg inclusief overnachting en ontbijt voor 2 personen. : €168,-
* Deze aanbieding is geldig van 29 juni t/m 25 augustus 2013, m.u.v.
   maandag 22 juli 2013 en zaterdag 17 augustus 2013
* Deze aanbieding is geldig op basis van beschikbaarheid
* Éénpersoonstoeslag is op aanvraag.

Reserveren kan telefonisch via 013-535 46 75 of per e-mail via info@mercure-tilburg.nl.