4 You in Winkelcentrum De Rooi Pannen

Carol’s Fashion is onder de naam 4 You sinds 1 november 2008 gevestigd in Winkelcentrum De Rooi Pannen. 4 You is een damesmodezaak met betaalbare en eigentijdse kleding voor dames.

Carol’s Fashion staat al vanaf 1995 bekend om haar damesmode. 4 You biedt trendy mode, voor jong en oud, van maat 34 t/m 42. Ook voor klanten met een maatje meer, 42 t/m 54, is er ruime keus. De zaak zorgt voor een steeds wisselende collectie, aangevuld met modieuze tassen, riemen, schoenen, laarzen en sjaals. Het ruime aanbod is, naast de betaalbaarheid, de kracht van de winkel. Het is dan ook goed mogelijk om voor een betaalbare prijs een complete outfit aan te schaffen.

De winkel straalt een rustige sfeer uit en er is alle aandacht om de klanten te helpen bij het maken van een keuze. Studenten van de afdeling Handel van De Rooi Pannen hebben er met 4 You een mooie nieuwe stageplaats bij.

Winkelcentrum De Rooi Pannen beschikt naast deze nieuwe modezaak over de volgende vestigingen: Em-Té supermarkt, Etos, Belcompany, Antoon de Jong en PC-Shop Hub. A. van Laarhoven. Brasserie De Rooi Pannen biedt voor bezoekers een kleine kaart met heerlijke dranken en gerechtjes. De ingang van het winkelcentrum bevindt zich aan de Reitse Hoevestraat en biedt volop gratis parkeerruimte. Wij heten u graag van harte welkom!

Klik hier voor meer informatie over 4 You >>>