442 matches voor het ”aandeel” beursvloer

Maandag 7 oktober 2013 heeft voor de ACHTSTE keer Beursvloer Tilburg plaatsgevonden. Maar liefst bijna 200 maatschappelijke organisaties en maatschappelijk betrokken bedrijven hebben zich verzameld in het Willem II stadion met maar één doel; het sluiten van een of meerdere matches! De animo voor deelname aan Beursvloer Tilburg was dit jaar wederom zo groot.

Op Beursvloer Tilburg wordt door het sluiten van matches de basis gelegd voor samenwerking tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties ter ondersteuning van het realiseren van wensen van organisaties. Daarnaast worden vele waardevolle contacten gelegd.

Wethouder Marjo Frenk opende de Beursvloer en gaf vervolgens het woord aan spreekstalmeester Hans Krosse die de handel in goede banen leidde. In het anderhalf uur dat daarop volgde ontstond een bruisende, enthousiaste, hectische sfeer. Alle partijen gingen op zoek naar de perfecte match onder het toeziend oog van notarissen Daamen. Het eindresultaat van deze bruisende netwerkactiviteit is maar liefst 442 matches. Deze matches zullen in de loop van 2013 en 2014 ook daadwerkelijk uitgevoerd gaan worden. Daarnaast werden ook nog waardevolle contacten gelegd die de basis kunnen gaan vormen voor een toekomstige samenwerking.

Voor de locatie was wederom voor het Willem II stadion gekozen,  belangeloos aangeboden door de Bonheur Groep, die op deze wijze zijn maatschappelijke betrokkenheid laat zien.

Projectleider Albert Rusch van ContourdeTwern kijkt als organisator en initiatiefnemer zeer tevreden terug op het resultaat van Beursvloer Tilburg 2013. Het is een compliment waard voor het (deelnemende) Tilburgse bedrijfsleven, zeker in deze tijd!