Foodblog: 4x heerlijke lunchgerechten bij Restaurant RAK

RAK

Vis, vlees, vegetarisch, een lekkere snelle boterham of een zakelijke lunch. RAK heeft het allemaal. Met een schitterend uitzicht over de Piushaven en goed kwalitatief eten. Amber van OAK Food ging een kijkje nemen en zet 4 heerlijke lunchgerechten voor je op een rij. Welke ga jij als eerste uitproberen?

Restaurant RAK, wat ‘Restaurant Aan de Kade’ betekent,  is nu meer dan een jaar gevestigd aan de Piushaven. RAK heeft een moderne internationale keuken met toegankelijke gerechten. Eten met veel aandacht, niet standaard en bovenal lekker. Ben jij nog niet bij RAK geweest? Dan is nu echt het moment!

Boterhammen met avocado

RAK

Zin in een goede degelijke, maar heerlijke lunch? What you see is what you get! Deze boterham met avocado, aioli, ei en zongedroogde tomaat is perfect voor iedereen die houdt van eerlijke smaken.

  • Boterhammen met avocado: €6,50

Ingelegde zalm

RAK

Wat een plaatje! De marinade van de ingelegde zalm is op basis van korianderzaad en venkel. De wasabi is luchtig geklopt met room. En als finishing touch: komkommergelei. Do we need to say more?

  • Voorgerecht ingelegde zalm: €12,50

Salade Pata Negra ham

RAK

Ik ben een echte salade fan. En dan zit je bij RAK ook zeker goed! Dit goed gevulde bord met Pata Negra ham, amandelen, truffel mayonaise, eendenlever krullen en in roomboter gebakken champignons vormt een heerlijke winterse salade.

  • Salade Pata Negra ham: €12,50

Soft shell taco’s met verse tonijn

RAK

Bij dit gerecht krijg je zeker geen tonijn uit blik…. deze soft shell taco’s worden geserveerd met verse (sashimi) tonijn! En daar worden we blij van. Bestel je dit gerecht dan krijg je verse tonijn, avocado, aioli, pittige tabasco tomaten salsa en coleslaw geserveerd op een soft shell taco.

  • Soft shell taco’s met verse tonijn: €12,50

Welk gerecht je ook kiest (want er zijn er nog véél meer), gegarandeerd dat je weer een keertje terug wilt komen. Smakelijk eten!

Win een lunch!

Wil jij nu ook graag een keertje bij Restaurant RAK gaan lunchen? Dat komt goed uit! Wij mogen namelijk twee keer een lunch voor twee personen weggeven. Een lunch voor twee personen geven wij weg via de prijsvraag op onze website en de andere lunch voor twee personen kun je winnen via onze Instagrampagina. Doe snel mee en win!