50 bieren op blik en zes unieke tapbieren: nieuw bierfestival tijdens Koningsdag op het Piusplein!

Leuk evenement op het Piusplein tijdens Koningsdag! Dan vindt namelijk de eerste editie van het VIB Bierfestival plaats. Oftewel het Very Important Beer Festival. Tijdens de editie op Koningsdag geniet je van vijftig verschillende speciaalbieren uit blik, zes unieke speciaalbieren van de tap, foodtrucks met heerlijke happen en uiteraard in de gezellige speciaalbierfestivalsferen. Lees snel verder.

Je kunt de verschillende speciaalbieren proeven vanaf €4,50. Ook vallen er genoeg biertjes te combineren met heerlijk eten van één van de foodtrucks. Wat denk je bijvoorbeeld van een Taco Pork Belly met een Skeleton Crew van Brouwerij Frontaal. Nog een primeur tijdens deze editie: Frontaal lanceert een nieuw biertje dat als eerste op het VIB Bierfestival te proeven is.

De bieren die op tap te proeven zijn:

  • For the love of hops ‘pink: een New England Double IPA van brouwerij Frontaal (primeur)
  • Skeleton Crew: een cold IPA van brouwerij Frontaal
  • Apocalyptic Thunder Juice: New England IPA van Amundsen Brewery
  • Ink & Dagger: American IPA van Amundsen Brewery
  • Double Fruited Sour van Brouwerij Eleven
  • Wit a Twist: witbiertje van brouwerij Eleven

Verder zijn er dus veel bieren uit blik te proeven.

Meer informatie

Het VIB Bierfestival is gratis te bezoeken vanaf 12:00 uur. Kom gezellig aan de barretjes hangen, verdiep je in de speciaalbierkaart en bestel waar je zin in hebt. De line-up van de bieren is bekend dus je kun je al verlekkeren op het assortiment. Wees gewaarschuwd, want het wordt zo leuk dat je de volgende edities voor geen goud wilt missen. Voor meer informatie kun je het beste deze Facebookpagina en deze Instagrampagina in de gaten houden.