50 jaar Speelland Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen bestaat dit jaar 50 jaar. Om het jubileumjaar te vieren worden er naast speel- en waterpret super leuke zomeractiviteiten op het terrein georganiseerd. Zo kan de bezoeker zich meten met de Big Five, de vijf populairste dieren uit Afrika en is er elke zondag een optreden!
Zomer Big Five
Zo snel als een leeuw; Klimmen als een luipaard; Zo sterk als een buffel; Zo slim als een olifant; Zo stoer als een neushoorn; een opsomming van de spellen waarmee de bezoeker zich kan meten met de populairste Afrikaanse dieren. Bij deelname aan alle spellen wordt er een echt Rangerdiploma uitgereikt.

Optredens
Zing en swing mee met de optredens op de volgende zondagen tussen 15.00 en 17.00 uur:
27 juli Dora en Diego – De gloednieuwe liedjesshow van Dora en Diego is gebaseerd op het gelijknamige succesvolle Nickelodeon tv-programma. Kaartlezen, zingen, dansen, het komt allemaal voorbij in deze interactieve show waaraan kinderen volop kunnen meedoen.

3 augustus Junior Songfestival on tour – Een interactieve show, waarbij de kinderen worden meegenomen op een muzikale reis. Alle grote hits uit de geschiedenis van het Junior Songfestival komen natuurlijk voorbij, maar ook de populairste hits van dit moment.

Junior Songfestival On Tour

10 augustus B-BRAVE – Boyband B-BRAVE maakte al direct enorme indruk tijdens de audities van X-factor 2013. Met hits als ‘Up’, ‘Bij Mij’, ‘Als Je Van Mij Bent’ en de nieuwste single ‘Vanavond Is Van Jou’, staat B-BRAVE gegarandeerd voor een mooie liveshow waarbij menig meisjeshart zal smelten.

B-Brave

17 augustus Dirk Scheele ‘Zomerpopconcert’– Ieder kind heeft wel zijn eigen favoriete Dirkliedje. Diverse genres als rock & roll, blues, pop en wereldmuziek passeren de revue in een eigen herkenbare stijl, die Scheele vertaalt naar het niveau van de kinderen. De liedjes zijn afwisselend, ingetogen en opzwepend, kunnen gemakkelijk meegezongen worden en nodigen uit om actief mee te doen.

Dirk Scheele

Meer informatie is te vinden op www.speelland.nl.