50 verschillende pepernoten en meer: Pepernotenwinkel Peppernuts geopend in de Heuvelstraat

Liefhebbers van pepernoten opgelet. Peppernuts Tilburg – dé pepernotenwinkel van de stad – heeft namelijk wederom haar deuren geopend in de Heuvelstraat. Wat je kunt verwachten? 50 verschillende smaken pepernoten en veel meer. De winkel is tot en met februari geopend.

Je vindt Peppernuts naast de T-mobile winkel in de voormalige Miss Etam. Overigens is Tilburg niet de enige stad waar een winkel van Peppernuts gevestigd is. Zo kun je ze ook vinden in steden als Den Bosch, Rotterdam, Maastricht, Breda, Haarlem en enkele andere steden.

Het is niet voor het eerst dat Peppernuts de deuren opent in onze stad. Eerder kon je ze in de wintermaanden ook al vinden in de Tilburgse binnenstad.

50 verschillende smaken pepernoten

Bij Peppernuts kun je terecht voor maar liefst vijftig verschillende smaken pepernoten. Van traditionele smaken tot exotische smaakcombinaties. Denk aan drop, stracciatella, dark orange, cappuccino, dark raspberry chili, milk coconut, macha, strawberry en veel meer.

Voor een zakje pepernoten van 250 gram betaal je €4,-. Ook hebben ze verschillende giftboxen wat ervoor zorgt dat je er ook terecht komt voor een cadeautje voor de échte pepernotenliefhebber.

De winkel

Benieuwd hoe de winkel eruit ziet? Wij namen alvast een kijkje. Je vindt de foto’s hieronder.

Meer informatie

Wil jij de pepernotenwinkel van Tilburg een keertje bezoeken? Check dan hieronder de openingstijden:

  • Maandag  –  10:00 tot 18:00 uur
  • Dinsdag  –  10:00 tot 18:00 uur
  • Woensdag  –  10:00 tot 18:00 uur
  • Donderdag  –  10:00 tot 18:00 uur
  • Vrijdag  –  10:00 tot 18:00 uur
  • Zaterdag  –  10:00 tot 18:00 uur
  • Zondag  –  12:00 tot 17:00 uur

Wil je meer informatie of op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de winkel? Bekijk dan zeker de website en Facebookpagina.