511 matches op jubileumeditie Beursvloer Tilburg

willem II

Op maandag 12 oktober 2015 vond voor de tiende keer Beursvloer Tilburg plaats. Liefst 200 maatschappelijke organisaties en maatschappelijk betrokken bedrijven verzamelden zich in het Koning Willem II stadion met maar één doel: het sluiten van een of meerdere matches! Op Beursvloer Tilburg van ContourdeTwern wordt door het sluiten van matches de basis gelegd voor samenwerking tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties ter ondersteuning van het realiseren van wensen van organisaties. Daarnaast worden vele waardevolle contacten gelegd.

Foto: Michel Klop Fotografie

Record voor Beursvloer Tilburg

Wethouder Hans Kokke opende Beursvloer Tilburg en gaf vervolgens het woord aan spreekstalmeester Gon Mevis die de handel in goede banen leidde. In het anderhalf uur dat daarop volgde ontstond een bruisende, enthousiaste, hectische sfeer. Alle partijen gingen op zoek naar de perfecte match onder het toeziend oog van Daamen de Kort van Tuijl Notarissen. Het eindresultaat van deze bruisende netwerkactiviteit is maar liefst 511 matches. Een record in tien jaar Beursvloer Tilburg! Deze matches worden in de loop van 2015 en 2016 uitgevoerd. Daarnaast werden ook nog waardevolle contacten gelegd die de basis kunnen gaan vormen voor een toekomstige samenwerking.

Voor de locatie was wederom voor het Koning Willem II stadion gekozen, belangeloos aangeboden door Bonheur Horeca Groep, die op deze wijze zijn maatschappelijke betrokkenheid laat zien.

Tien jaar Beursvloer Tilburg

ContourdeTwern organiseerde Beursvloer Tilburg dit jaar al voor de tiende keer. In die jaren groeide Beursvloer Tilburg uit tot de grootste maatschappelijke Beursvloer van Nederland. Projectleider Albert Rusch van ContourdeTwern: “We zijn trots op onze cijfers. In tien jaar 3.022 matches, 828 bedrijven, 845 maatschappelijke organisaties en 2.500 deelnemers. Totale maatschappelijke omzet: zo’n 6,3 miljoen euro.”