5x de beste Tilburgse ontbijtspots op TripAdvisor

Tilburgse ontbijtspots

Regelmatig delen wij artikelen over de Tilburgse horeca: over de leukste lunchtentjes, plekken om te eten onder een tientje of over de lekkerste ijskoffies van de stad. Maar wat vinden de beoordelaars van TripAdvisor nou echte aanraders? Wij zetten de best beoordeelde Tilburgse ontbijtspots voor je op een rijtje. 

Foto: Facebook Lunchcafé Nieuwland

Top 5 Tilburgse ontbijtspots

1. Bagels & Beans

Deze Nederlandse keten met locaties door het hele land staat op nummer een. Voor het ontbijt wordt onder andere het ‘Ontbijt Goedemorgen’ aangeraden: een verse, warme bagel met cream cheese en jam, een glas versgeperste jus een een kop koffie of thee. Ook biedt Bagels & Beans genoeg ontbijtopties aan voor mensen met speciale dieetwensen.

2. Grand Café Puur

Bij deze zaak, in het hart van de binnenstad, kun je naast lunch en diner ook terecht voor een goed ontbijt. Volgens de beoordelaars van TripAdvisor serveren ze een heerlijke Griekse yoghurt en is de bediening ‘voortreffelijk’. Benieuwd naar het (ontbijt)menu? Bekijk deze hier.

3. Lunchcafé Nieuwland

Dit zaakje heet dan misschien wel Lunchcafé Nieuwland, maar ontbijten kun je hier ook heel goed! Op TripAdvisor zijn vooral veel positieve verhalen te lezen over de zoete/hartige wentelteefjes en de koffie. Ook goed om te weten: de sfeer bij Lunchcafé Nieuwland wordt met 5 sterren het hoogst beoordeeld.

4. Lunchroom Carrousel

In het ronde glazen gebouw aan de Schouwburgring vind je Lunchroom Carrousel. De uitgebreide menukaart biedt genoeg ontbijtopties: onder andere de panini’s, (aangeklede) koffies en huisgemaakt gebak worden door beoordelaars aangeraden. Benieuwd geworden? Bekijk hier de menukaart.

5. Beans & Bites

Op een steenworp van het station vind je Beans & Bites. Deze zaak wordt geprezen om hun ‘kwaliteitskoffie’, smoothies en gebak. Ook wordt door de beoordelaars benadrukt dat er een hele fijne sfeer hangt en dat het personeel erg vriendelijk is. Een aanrader dus!

Andere aanraders

Wil je naast de bovenstaande top 5 nog meer Tilburgse ontbijtspots uitproberen? De onderstaande zaken worden door de beoordelaars van TripAdvisor ook zeker aangeraden:

  • Locals: van smoothies en koffies tot een peanutbutter banana bowl en american pancakes
  • The Talk: een uitgebreide kaart uitsmijters en warme broodjes
  • EVE: met o.a. warm worstenbrood, yoghurt, muffins en een yoghurt swirl
  • Eethuis Twintig: met o.a. een lekker (en uitgebreid) English Breakfast
  • Eetbar De Wagon: voor lekkere granola, gebakken eitjes of een compleet continental breakfast