5x leuke bedrijven in de regio met openstaande vacatures

hotel de leijhof

Nieuwe week, nieuwe kansen! De zomervakantie staat voor de deur en misschien ben jij jezelf wel aan het oriënteren op een nieuwe job. Goed nieuws: we hebben ruim 250 vacatures in onze vacaturebank staan. Misschien staat jouw droombaan hier wel bij. Lees snel verder. 

Foto: Hotel de Leijhof

Uitgelichte vacatures

#1: werken als bartender bij Hotel de Leijhof

Ken jij Hotel de Leijhof in Oisterwijk al? Bij dit zeer luxe en trendy vier sterren boutique hotel worden dagelijks gasten in de watten gelegd. Dit in een prachtig pand met een eigentijds design, elegante ambiance en rustige tuin. Hotel de Leijhof heeft 71 gerenoveerde kamers, 5 vergaderruimtes, een uitstekend restaurant, en cocktailbar/lounge. Hier worden heerlijke cocktails gemaakt. Maak jij de lekkerste cocktails en heb je een vlotte babbel? Dan is deze baan misschien wel iets voor jou. Check hier de volledige vacature.

PS. bij Hotel de Leijhof hebben ze nog veel meer openstaande functies. Deze vind je hier.

#2: Target Hospitality zoekt een duizendpoot (stage)

Target Hospitality is weer op zoek naar enthousiaste studenten die op zoek zijn naar een gave stageplek. Vanaf augustus/september is er namelijk weer ruimte voor een duizendpoot die zich in het één-na-laatste of laatste jaar van hun studie bevinden. Als stagiair(e) leer je in een kleine organisatie de evenementenbranche van A tot Z kennen. Het is een échte meewerkstage waarin alle facetten van een evenement aan bod komen. Je gaat aan de slag met het bijhouden van social media kanalen, werft personeel en gaat ook op locatie aan de slag.

#3: Werken bij Kristels Fashion

Kristels Fashion is een prachtig familiebedrijf met een schitterend kantoor in Goirle (aan de rand van Tilburg). Het bedrijf is flink aan het groeien en dus zoeken ze personeel. Zo zoeken ze:

#4: Logistic Force zoekt versterking

Je kent Logistic Force misschien al wel van het logo achterop het wedstrijdshirt van Willem II. Maar wist je dat Logistic Force ook een hele goede en gave logistieke werkgever in de regio is? Het gaat het bedrijf voor de wind en dus gaat ze uitbreiden. Voor de volgende openstaande vacatures zoeken ze nog versterking:

#5: Meesterbakker van Iersel zoekt personeel voor verschillende vestigingen

Meesterbakker van Iersel is een prachtig bedrijf met meerdere vestigingen in de regio Tilburg. Ze zijn momenteel op zoek naar versterking op verschillende functies. Zo zoeken ze verkoopmedewerkers, chauffeur, vakantiekrachten en veel meer.

Meer vacatures

Zit hier niets voor jou tussen? Gelukkig staat onze vacaturebank nog vol met vacatures in allerlei andere sectoren. En als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste vacatures, abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: