5x leuke (bij)banen in het centrum van Tilburg

banen in het centrum

Op zoek naar een leuke baan in Tilburg? Wij helpen je verder! Elke week komen er veel leuke, nieuwe vacatures bij in onze vacaturebank. En wij geven je maar al te graag een update. Met deze week: vijf toffe banen in het centrum van onze stad.

Staat jouw ideale baan er niet bij? Neem ook vooral een kijkje in onze vacaturebank met daarin honderden vacatures in de regio Tilburg.

#1 Ibiza Tilburg zoekt een cocktailbartender

Heb jij ervaring achter de bar? Wil je je gaan specialiseren op het gebied van cocktails? En ben je minimaal drie dagen per week (waaronder vrijdag en zaterdag) beschikbaar? Dan is Ibiza Tilburg op zoek naar jou!

  • Bekijk hier de complete vacature

#2 Van Arendonk zoekt een productfotograaf

Van Arendonk Schoenen is op zoek naar een productfotograaf. Het gaat om een tijdelijke functie van 16 tot 24 uur per week tot en met maart 2020. Heb jij kennis van Photoshop? Heb je oog voor detail? En ben je per direct beschikbaar? Dan is misschien de baan voor jou!

  • Bekijk hier de complete vacature

#3 PauwR zoekt een trainee digital marketing

PauwR, een online marketing- en mediabureau in het hartje van Tilburg, is op zoek naar een enthousiaste digital marketing trainee. Je volgt in deze functie een intensief programma van zes maanden, waarbij je wordt meegenomen in de wereld van SEA, SEO, content marketing en nog veel meer.

  • Bekijk hier de complete vacature

#4 De Vrienden van Tilburg zoekt bartoppers

Werken voor een van de nieuwste hotspots van Tilburg? Dat kan! De Vrienden van Tilburg is sinds kort gevestigd aan de Heuvelring en is elke vrijdag- en zaterdagavond geopend. Als bartender ga je lekker biertjes tappen, drankjes mixen en nog veel meer.

  • Bekijk hier de complete vacature

#5 Teleperformance zoekt klantenservice medewerker

Ben jij klantgericht? Een echte teamplayer? En flexibel inzetbaar? Teleperformance is nu op zoek naar klantenservice medewerkers voor MediaMarkt. Binnen deze functie beantwoord je vragen over bestellingen, reparaties en voorraden via de telefoon, mail, chat of via social media. Iets voor jou?

  • Bekijk hier de complete vacature

Vacaturenieuwsbrief

Wil jij graag op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures in (regio) Tilburg? Vergeet je dan niet aan te melden voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: