Nieuws

Tilburgse werkgever: First Impression
Let op! Dit artikel is al 51 dagen oud en wellicht niet meer relevant

5x leuke Tilburgse werkgevers met toffe openstaande vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Heb jij even geluk! In Tilburg hebben we namelijk een hoop werkgevers die op zoek zijn naar personeel. Benieuwd welke? Wij zetten het voor je op een rijtje.

#1: Werken bij The Sting

The Sting is een mooi bedrijf met het hoofdkantoor gevestigd in Tilburg dit in heel het land actief is. Ook als werkgever is The Sting prettig om voor te werken. Momenteel hebben ze dan ook een aantal openstaande vacatures.

#2: Werken bij Amarant

Lijkt het jou gaaf om in de zorg te werken? Of werk je al in de zorg en wil je wisselen van werkgever? Amarant heeft momenteel een hoop openstaande vacatures. Benieuwd? Check ze hier:

Benieuwd naar meer vacatures bij Amarant? Bekijk ze op deze pagina.

#3: Werken bij MExT

Wil jij zeker €1835,- per maand verdienen en dit bedrag met bonussen kunnen uitbreiden naar een bedrag boven de €2000,-? Lijkt het je fijn om iedere vrijdag vanaf 14:30 uur weekend te hebben en lijkt het je leuk om in een gedreven team te werken? MExT is ter uitbreiding van het team namelijk op zoek naar veel nieuwe collega’s.

#4: Werken bij La Trappe

Je kent La Trappe ongetwijfeld van de heerlijke bieren die ze verkopen. Maar ze zoeken ook weleens nieuw personeel. Zoals nu! La Trappe is namelijk op zoek naar een trade & contentmarketeer. Heb jij hier ervaring mee en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan snel de vacature en solliciteer direct.

#5: Werken bij First Impression

First Impression is een bedrijf waar Tilburg trots op mag zijn. Ze werken wereldwijd voor fantastische opdrachtgevers en hun kantoor is misschien we de mooiste en meest indrukwekkende in de regio. Momenteel hebben ze een aantal openstaande vacatures.

Het bedrijf heeft overigens nog een hoop andere vacatures. Bekijk ze op deze pagina.

Vacaturenieuwsbrief

Denk jij: ‘hé, da’s niks voor mij’, check dan nog even de vacaturebank. Er staan op dit moment meer dan 100 vacatures online: van afstudeerstagiair(e) tot verkoopmedewerker, van bijbaantjes tot full time banen. En als je op de hoogte gehouden wil worden, abonneer je dan op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in: