5x toffe werkgevers in Tilburg centrum (& bijbehorende vacatures)

werkgevers in tilburg centrum

Wil jij graag in het bruisende centrum van onze stad werken? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er zijn namelijk heel wat toffe Tilburgse bedrijven op zoek naar personeel! Of je nu wilt werken in de horeca, sales, logistiek of iets heel anders: wij zetten een aantal mogelijkheden voor je op een rij.

Zit jouw ideale baan in het centrum van Tilburg er niet bij? Wij hebben meer dan 180 vacatures in onze vacaturebank staan. Neem snel een kijkje en vind jouw ideale job!

1. EVE

Een van de absolute blikvangers van Tilburg is nu op zoek naar personeel! Bij EVE, dat is gevestigd in de oude polygonale loods in de Spoorzone, kun je terecht voor een heerlijk diner of lunch, voor evenementen, vergaderingen en nog veel meer. Ze zijn momenteel op zoek naar personeel voor zowel parttime als fulltime functies. Word jij hun nieuwe aanwinst?

2. WerkTalent

De zaken gaan goed voor WerkTalent! De arbeidsbemiddelaar verhuisde onlangs naar een groter pand aan de Schouwburgring en is druk op zoek naar nieuw personeel voor een aantal leuke functies. Goed om te weten: je kunt ook gewoon gezellig naar binnenlopen bij WerkTalent om in gesprek te gaan met een van de recruiters. Ze bemiddelen binnen de vakgebieden: techniek, office/sales, productie/logistiek, industrie en ambachten.

Bekijk hier nog meer vacatures van WerkTalent.

3. Escape-Room 013

Ben jij op zoek naar een (bij)baan en lijkt het je leuk om in een spannende en grote escaperoom te werken midden in het centrum van Tilburg? Dat kan! Escape-Room 013 bestaat uit het Escape Hotel (aan de Oude Markt) en De Dochter van de Slager (in de Juliana van Stolbergstraat) en is momenteel op zoek naar versterking. Je kunt er aan de slag voor 4 tot 20 uur per week.

4. Gemeente Tilburg

Wil jij samen met circa 1.900 andere collega’s ervoor zorgen dat de inwoners van Tilburg gezond en gelukkig blijven? Bekijk dan eens het vacature aanbod van gemeente Tilburg. Ze zoeken onder anderen adviseurs, pedagogen, beleidsmedewerkers en projectleiders.

Bekijk hier alle actuele vacatures van gemeente Tilburg.

5. ’t Elfde Gebod

In ’t hartje van Tilburg zit al 35 jaar het sfeervolle lunch- en eetcafé ’t Elfde Gebod. Je kunt hier de hele dag binnenvallen voor een lekkere kop koffie of een goed glas bier. Sinds kort organiseren ze ook om de week het Tributecafé: een gratis muziekavond waarbij één artiest of thema centraal staat. Lijkt het je leuk om onderdeel uit te maken van ’t Elfde Gebod team? Bekijk dan hieronder de vacatures!

Vacaturenieuwsbrief

Wil jij graag op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures in (regio) Tilburg? Vergeet je dan niet aan te melden voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: