6x horeca- en foodconcepten die binnenkort de deuren openen in de Tilburgse binnenstad

De Tilburgse binnenstad is volop in ontwikkeling. De maatschappij is weer open en dat zorgt ervoor dat ondernemers weer durven te ondernemen. Er openen de komende tijd dan ook weer een aantal horeca- en foodconcepten in het centrum van Tilburg. Benieuwd waar? We zetten het voor je op een rijtje. Lees snel verder. 

Beelden header: ontwerpen Brondy Interior Design (The Nacho Bar)

#1: The Nacho Bar

Aan de Tilburgse Heuvel opent binnenkort The Nacho Bar. In het pand tussen The End Karaoke en Pull & Bear wordt momenteel flink verbouwd. De horecazaak krijgt zo’n 120 zitplekken en een bar van maar liefst (0)13 meter lang. Je kunt er genieten van heerlijke cocktails en gerechten met een Mexicaanse en soms Aziatische tint.

#2: Vine Wine & Dine

VINE Wine & Dine

Tilburg heeft er binnenkort een nieuwe wijnbar bij. Aan het Piusplein – op de plek waar vroeger Italiaans restaurant Da Paolo was gevestigd – opent Vine Wine & Dine de deuren. Het wordt een luxe wijnbar waar je in de watten wordt gelegd onder het genot van de lekkerste wijnen en bourgondische gerechtjes.

#3: Café de Buizerd

Café de Buizerd

Aan de Paleisring maakt Twist Tilburg plaats voor Café de Buizerd. Het café richt zich op stappend publiek dat nog graag lekker komt dansen, maar niet per se tussen de jongeren en studenten op stap wilt. Wat je kunt verwachten? Pop tot punk en van dance tot disco. De puntjes worden momenteel op de i gezet en de zaak hoopt snel de deuren te openen.

#4: Mercado Emma

mercado emma

Versmarkt Mercado Emma heeft inmiddels de Emmapassage verlaten. Maar rond Pasen openen ze op een nieuwe locatie de deuren. Namelijk in de Heuvelstraat ter hoogte van de Oude Markt. De versmarkt wordt maar liefst 200 m2 groot en ze verkopen honderden verschillende delicatessen uit binnen- en buitenland.

#5: Sportsbar

sportsbar tilburg

Op de plek waar ooit de Skihut was gevestigd, wordt momenteel heel hard gewerkt. Hier opent binnenkort namelijk een moderne sportsbar. Aan het roer van de zaak staan verschillende horeca-ondernemers en oud Willem II-voetballer Arjan Swinkels.

#6: 30ml

30ml

Een nieuwkomer aan de Tilburgse Oude Markt: koffiezaak 30ml opent de deuren in het pand waar voorheen Erica Kruiderijen was gevestigd. De zaak zou eigenlijk deze maand de deuren openen, maar dat is niet gelukt. De zaak moet namelijk nog grondig verbouwd worden. Het is dus nog niet bekend wanneer ze exact de deuren openen. Maar je kunt er binnenkort genieten van heerlijke koffie, all day brunch en veel meer.

Meer informatie

Benieuwd naar meer ontwikkelingen in de binnenstad? Naar winkels die binnenkort de deuren openen bijvoorbeeld? Check dan dit dossier op onze website.