Nieuws

leukste vacatures
Let op! Dit artikel is al 149 dagen oud en wellicht niet meer relevant

6x leuke Tilburgse werkgevers met openstaande vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Heb jij even geluk! In onze online vacaturebank hebben we ruim 100 vacatures in de regio Tilburg online staan. Er zit voor ieder wel wat wils bij! Wij lichten in dit artikel alvast 6 leuke Tilburgse werkgevers met openstaande vacatures uit. Lees snel verder en misschien start jij 2021 wel met een nieuwe job!

Benieuwd naar alle vacatures? Je vindt ze in onze online vacaturebank.

Leuke Tilburgse werkgevers

#1: Amarant

Amarant heeft meerdere openstaande vacatures in Tilburg. Ben je benieuwd waarom Amarant zo’n leuke werkgever is? Wij vroegen het aan Ineke en Annebel die beiden al heel lang voor Amarant werken. Benieuwd naar de openstaande vacatures? Check hieronder de openstaande functies:

#2: Gemeente Tilburg

Ook gemeente Tilburg heeft momenteel een hoop openstaande vacatures. We zetten er een aantal voor je op een rijtje.

Check hier meer vacatures van gemeente Tilburg.

#3: Tiwos

Lijkt het jou leuk om voor een Tilburgse woonstichting te werken? Ze zoeken momenteel een secretaresse en een vakman/vakvrouw. Check snel de vacatures en solliciteer direct.

#4: JDK Bedrijfsdiensten

Lijkt het jou leuk om als schoonmaker of schoonmaakster aan de slag te gaan? JDK Bedrijfsdiensten heeft momenteel een aantal openstaande vacatures. Of je nu parttime of fulltime wilt werken, ze hebben verschillende opties. Check hier de openstaande vacatures.

#5: Hoppenbrouwers

Hoppenbrouwers zoekt ook versterking voor het nieuwe jaar. Zo zijn ze op zoek naar een servicemonteur elektrotechniek, een servicemonteur werktuigbouwkunde en een junior calculator service & onderhoud. Klik op de vacatures en solliciteer direct.

#6: The Sting

The Sting heeft naast prachtige winkels in heel het land ook een groot kantoor en distributiecentrum in Tilburg. Daar hebben ze momenteel een aantal openstaande vacatures. Zo zijn ze op zoek naar een in-stock officer en een parttime chauffeur. Solliciteer snel!

Vacaturenieuwsbrief

Denk jij: ‘hé, da’s niks voor mij’, check dan nog even de vacaturebank. Er staan op dit moment meer dan 100 vacatures online: van afstudeerstagiair(e) tot verkoopmedewerker, van bijbaantjes tot full time banen. En als je op de hoogte gehouden wil worden, abonneer je dan op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in: