Nieuws

Let op! Dit artikel is al 25 dagen oud en wellicht niet meer relevant

6x toffe werkgevers in de regio met openstaande vacatures

Op zoek naar een leuke job? In de regio Tilburg zijn een hoop toffe werkgevers op zoek naar personeel. Benieuwd welke? Wij lichten er een aantal voor je uit!

Benieuwd naar alle (ruim 225) vacatures in de regio? Check dan de vacaturepagina op onze website.

Uitgelichte werkgevers

Werken bij Global Dental Science Europe

Global Dental Science Europe – dat in Tilburg is gevestigd – is op zoek naar een customer service medewerk(st)er. Als customer service medewerk(st)er ben jij het centrale aanspreekpunt voor klanten en ben je het visitekaartje van het bedrijf. Je bent de schakel tussen de klant en andere afdelingen binnen de organisatie. Zo verwerk je inkomende orders, bewaak je het productieproces en ben je verantwoordelijk voor het correcte afhandeling ervan. Iets voor jou?

GroenRijk Tilburg zoekt versterking op de administratie

Kun jij zelfstandig werken, ben je cijfermatig en nauwkeurig ingesteld en ben je handig met diverse computerprogramma’s? Dan is deze job misschien wel iets voor jou. GroenRijk Tilburg is namelijk op zoek naar een administratief medewerk(st)er voor drie tot vier dagen per week. Heb je HBO werk- en denkniveau, enkele jaren ervaring in de financiële administratie en goede communicatieve vaardigheden?

De Mandemakers Groep zoekt logistieke krachten

De Mandemakers Groep is een groot bedrijf met een familiaire sfeer. Het bedrijf blijft groeien en is dan ook op zoek naar personeel. Zo zoeken ze momenteel logistieke medewerk(st)er. Wat je onder andere gaat doen? Inladen van complete keukens, werkbladen, kasten en meer. Daarnaast controleer je inkomende en uitgaande goederen op schade en manco’s. Ook het verwerken van retouren en aanvullen van het magazijn behoort tot je werkzaamheden. Bekijk hier de vacature en solliciteer snel. Overigens is De Mandemakers Groep op veel meer afdelingen op zoek naar personeel. Check alle openstaande vacatures van De Mandemakers Groep op deze pagina.

Textielstad zoekt versterking op meerdere afdelingen

Een échte Tilburgse werkgever: dat is Textielstad. Het familiebedrijf is opgericht in 1930 en begonnen als kleine stoffenwinkel. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste leverancier van Nederland en grootste webwinkel van de Benelux in het leveren van stoffen. De organisatie is sterk groeiend en heeft de ambitie om de grootste van Europa te worden. Daarvoor zijn ze op zoek naar veel nieuwe medewerkers. We zetten de openstaande vacatures voor je op een rijtje.

Werken bij MExT

Ken jij het bedrijf MExT al? Die bedrijf is dé leverancier van praktische EHBO-diensten en producten voor meer dan 350.000 bedrijven en instellingen in de Benelux en Duitsland. Ze zijn innovatief en ontwikkelen voortdurend nieuwe producten en diensten die goed aansluiten bij de vragen vanuit klanten. Omdat het bedrijf blijft groeien, zijn ze op zoek naar meerdere medewerk(st)ers voor in het callcenter. Wat je gaat doen? Klanten en potentiële klanten telefonisch benaderen, informeren en enthousiasmeren over de kwalitatief hoogstaande diensten en producten van MExT. Je werkt samen met collega vertegenwoordigers en zorgt er met jouw inzet voor dat de vertegenwoordiger een goede basis heeft om tot succesvolle sales te komen. Dit doe je in een leuk team en met goede arbeidsvoorwaarden. Nieuwsgierig geworden?

PS. wil je meer informatie? Ze organiseren op 10 juni speeddatesessies. Zo kun jij je eventuele nieuwe werkgever al beter leren kennen, kun je vragen stellen en krijg je alvast een rondleiding.

Amarant zoekt versterking

Amarant is een grote zorgwerkgever in de regio. Dagelijks werken honderden mensen keihard om het leven van een ander een stukje fijner te maken. Ook jij kunt daaraan bijdragen. Zo zoekt Amarant voor verschillende woonvoorzieningen in Tilburg versterking. We zetten de vacatures voor je op een rijtje.

Meer leuke vacatures

Maar onze vacaturebank heeft nog veel meer te bieden in diverse factoren. Een kleine selectie uit het aanbod.

Meer vacatures

Zat hier niets voor jou tussen? Gelukkig staat onze vacaturebank nog vol met vacatures in allerlei andere sectoren. Meer dan 150 andere vacatures van Tilburgse werkgevers vind je hier! En als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste vacatures, abonneer je dan op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in: