6x vacatures bij toffe Tilburgse werkgevers

toffe tilburgse werkgevers

Het is hartje zomer, de temperaturen lopen op en de vakantie is in volle gang. Heel leuk allemaal, maar als jij op zoek bent naar een baan, gaat alles gewoon verder! Daarom hebben we ook deze week weer de leukste vacatures van Tilburg en omgeving op een rijtje gezet. 

6x vacatures bij toffe Tilburgse werkgevers

Lion Sports

Dit bedrijf is een jonge, dynamische organisatie gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van hengelsportartikelen. De voordelig geprijsde producten van Lion Sports vormen inmiddels een onmisbaar deel van het assortiment van de betere hengelsport speciaalzaken in de Benelux en Duitsland. Momenteel zijn ze op zoek naar een logistieke duizendpoot.

Elizabeth-Tweesteden ziekenhuis

De afdeling services en veiligheid van het Elisabeth-TweeSteden ziekenhuis is per 1 september op zoek naar een medewerker beveiliging en bewaking voor zo’n 16 uur per week. Het gaat om weekenddiensten. Is dat iets voor jou? Check dan hier de vacature.

MamaLoes & Kids

Mooie babyspullen, eerlijke prijzen, een verrassend assortiment dat direct uit voorraad leverbaar is. Maar ook een topservice en een goede bereikbare klantenservice dragen daar aan bij. Momenteel is MamaLoes op zoek naar een medewerker retouren en reparatie voor minimaal drie dagen per week.

Woonsfeer

Voor de inrichting van jouw huis ben je bij Woonsfeer aan het juiste adres. Wanneer jij de winkel in Tilburg Noord bezoekt, word je verrast door een schitterend aanbod aan vloerbedekkingen, gordijnen, zonweringen en andere interieuroplossingen. Ze zijn op zoek naar nieuwe stoffeerders die flink van aanpakken weten.

Mercure & Ibis Tilburg

IBIS Tilburg is een veelzijdig hotel aan de rand van de stad waar gasten voor een scherpe prijs genieten van optimaal comfort. Mercure Hotel Tilburg Centrum is juist centraal gelegen in de stad. Ben jij van nature gastvrij en kun je de harten van gasten raken? Mercure en Ibis Tilburg zoeken een front office medewerk(st)er.

Theaters Tilburg

Wist je dat dit podium een van de grootste podia van Nederland is? Theaters Tilburg staat voor kwaliteit in het aanbod, de ervaringen en de manier waarop ze samenwerken. Momenteel zijn ze op zoek naar een medewerkers technische dienst die gebouwen, inventaris en installaties in optimale staat houdt. Check hier de vacature.

Vacaturenieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: