Nieuws

tips voor je haar tijdens corona
Let op! Dit artikel is al 546 dagen oud en wellicht niet meer relevant

7 tips voor vrouwen om je haar toch mooi en verzorgd te houden zonder naar de kapper te gaan

Er zijn veel nadelen verbonden aan de huidige maatregelen om het coronavirus te bestrijden. Zo ook dat je niet naar de kapper kunt. Dit levert dode haarpunten, uitgroei en veel meer ongemakken op. Gelukkig heeft kapper John Beerens 7 tips om je haar toch mooi en verzorgd te houden nu je niet naar de kapper kunt. Nu zijn de vrouwen de beurt maar mannen, geen zorgen: voor jullie hebben we in dit artikel nog een hoop tips. 

PS. wist je dat je met de kortingscode ‘TILBURG10’ 10 procent korting krijgt op het hele assortiment van JohnBeerens.com? Hier lees je daar mee over.

9 tips voor mooi en verzorgd haar

De professionals van JohnBeerens.com behandelen de 9 tips in een vraag-antwoordvorm. Hier komen ze:

#1: Is het verstandig om zelf je haar te knippen?

Nee, niet doen! Je kunt beter de knipbeurt uitstellen dan met een mislukte coupe rondlopen. Onze eigen haarexpert John Beerens laat weten dat je haar zelf knippen zelden goed gaat. Vrijwel alle klanten die hiermee hebben geëxperimenteerd, hadden er meteen spijt van. Het kan ook heel lang duren voordat je het haar weer in model kunt brengen.

#2: Wat kan ik doen met dode haarpuntjes?

Gelukkig is er een manier om de dode puntjes toch op een veilige manier zelf te trimmen. Dit kun je doen met de haartrimmer van Talavera: de Split-Ender. Met deze tool knip je enkel de gespleten punten af. De lengte en het model van het haar blijven dus gelijk. De Talavera Split-Ender is de eerste haartrimmer ter wereld die enkel de gespleten haarpunten knipt! Je kunt dus met deze tool prima de periode zonder kappersbezoek overbruggen, zonder dat je met gespleten haarpuntjes rondloopt. Bestel de Talavera Split-Ender op JohnBeerens.com en knip zelf veilig je dode haarpuntjes bij!

#3: Hoe voorkom ik gespleten haarpuntjes?

Voorkomen is beter dan genezen, zo luidt het spreekwoord. Ook voor ons haar geldt dit. Met de juiste verzorging en haarproducten kun je voorkomen dat je haar afbreekt of verzwakt. Zo kun je het knippen ook langer uitstellen.

Een handig stappenplan om gespleten haarpuntjes te behandelen, vind je via deze link.

#4: Welk haarmasker kan ik het beste gebruiken ter verzorging?

In tijden waar tijd weer aan onze kant staat, kun je vaker en langer een haarmasker of treatment aanbrengen. Thuiswerken heeft zo ook zijn voordelen ;-). Een haarmasker verzorgt en voedt je haar intensiever dan andere haarverzorging. Lees in onze blog over haarmaskers wat een haarmasker precies doet met het haar. Het is ook belangrijk dat je het haarmasker lang genoeg laat inwerken.

#5: Hoe kan ik mijn haar netjes verven?

Als je verfafspraak niet door kan gaan is het écht vervelend. Vooral als je met een grijze of blonde uitgroei rondloopt! Gelukkig is het mogelijk om je haar zelf thuis te verven. De e-kappers van JohnBeerens.com voorzien je graag kosteloos van advies. Zorg in ieder geval wel dat je haarverzorging gebruikt die je haarkleur beschermt. Denk aan de colour protect lijn van Waterclouds en SachaJuan. Deze haarproducten zorgen ervoor dat je kleur langer en mooier meegaat, waardoor je het minder snel bij moet werken!

#6: Hoe kan ik het beste mijn haren krullen?

Vind je steil haar saai en wil je graag een keer krullen maken? Ga dan voor een krultang waarmee je binnen no-time prachtige krullen creëert. Ga bijvoorbeeld voor de CHI ARC Automatische Krultang. Deze krultang draait automatisch. Super fijn voor de beauties onder ons die niet zo handig zijn. Ook de krultang van Kendall Jenner is heel fijn en ziet er prachtig uit. Bij deze moet je de krul wel zelf maken.

#7: Zijn er ook verschillende haartutorials?

Jazeker! Check daarvoor de blogpagina van JohnBeerens.com.

Naar de e-kapper

Uiteindelijk is het verstandig om naar de e-kapper te gaan in plaats van zelf aan de slag te gaan. De e-kappers van JohnBeerens.com zijn namelijk professionals die normaal in de haarstudio aan het werk zijn. Zij hebben de beste productkennis en kunnen je uitstekend helpen.

En vergeet niet: mocht je producten aanschaffen op JohnBeerens.com, gebruik dan de kortingscode ‘TILBURG10’. Deze is geldig tot en met 6 mei.

Reageer op dit bericht