7x werken bij toffe Tilburgse horecazaken

Tilburgse horecazaken

De hippe horecazaken in Tilburg schieten als paddenstoelen uit de grond. En natuurlijk kunnen deze zaken wel wat hulp gebruiken in de keuken, bediening, achter de bar of als bedrijfsleider. Wil jij graag bij zo’n toffe Tilburgse zaak aan de slag? Wij hebben zeven vacatures voor je op een rij gezet.

Foto: Camiel van de Wijdeven

#1 Poolcentrum 4 Friends zoekt een assistent bedrijfsleider

Als er één Tilburgse horecazaak relaxed is, dan is het Poolcentrum 4 Friends wel. Je kunt hier terecht om (hoe kan het ook anders) een potje te poolen, te darten, een lekker drankje te drinken met vrienden of gewoon te chillen in de gezellige huiskamer. Momenteel zijn ze op zoek naar een horecaheld in hart in nieren voor de functie als assistent bedrijfsleider. Iets voor jou? Check hier de volledige vacature of solliciteer door te mailen naar: info@poolcentrum4friends.nl.

#2 Vegan Heroes zoekt nieuwe Heroes voor in de keuken

De eerste vegan junkfoodbar van Tilburg opent op 2 juli in BANK15. Hiervoor is Vegan Heroes nog op zoek naar toppers voor in de keuken. Wat je onder andere gaat doen? Producten voorbereiden, bestellingen aannemen, bereiden en serveren. Heb jij affiniteit met veganisme? Hou je van een goede teamspirit en ben je communicatief vaardig? Bekijk dan hier de vacature of solliciteer direct via info@veganheroes.nl.

#3 Club Jolie zoekt fulltime & parttime medewerkers

Bij Club Jolie aan de Piushaven zijn ze op zoek naar een fulltime wijnkenner en parttime werknemers. Als wijnkenner assisteer je Club Jolie met de samenstelling van de wijnkaart en adviseer je gasten bij het kiezen van de juiste fles. Ben jij op zoek naar een parttime baan, bijvoorbeeld naast je studie? Dan hebben ze bij Club Jolie ook wel een leuke baan voor jou. Check de vacatures hier!

#4 Gastrobar RIX zoekt een kok

Ben jij die inspirerende master chef waar Gastrobar RIX naar op zoek is? Dan hebben zij een topbaan voor jou. Gastrobar RIX opent deze zomer een gloednieuwe zaak aan het Piusplein. De stijl van het restaurant omschrijven ze als ‘casual dining met hoogwaardige gerechten in een modern jasje.’ Heb jij ervaring als kok en klinkt deze kookstijl jou als muziek in de oren? Bekijk dan hier de complete vacature of solliciteer direct via: werken@rix-tilburg.nl.

#5 Gin Fizz zoekt een bartender

Verstopt in een klein straatje in de binnenstad van Tilburg zit Gin Fizz, met mooie cocktails, een goeie vibe, toffe feestjes, heel veel leuke gasten, en een super gezellig team. Momenteel zoeken ze (parttime) versterking voor achter de bar. Ben jij op zoek naar een baan als bartender bij een super hippe zaak in Tilburg? Dan moet je zeker even de vacature bekijken!

#6 Smeer’m zoekt een enthousiasme horeca allrounder

Heb jij passie voor horeca? En vind je het leuk om gerechten te bedenken én te bereiden? Bij Smeer’m zoeken ze per 1 september een horeca allrounder die het avontuur mee aan wil gaan. Belangrijk is hiervoor dat je flexibel bent: het gaat om een contract voor 25 uur per week, maar dit kan de ene week 10 uur zijn en de andere week 40 uur. Weer weten over de functie én de zaak uit de Spoorzone? Klik hier!

#7 Eethuistwintig zoekt toppers voor in de bediening

De zomer is hier! En omdat het extra druk is bij Eethuistwintig in de Piushaven zijn ze op zoek naar extra toppers voor in de bediening! Heb jij aantoonbare werkervaring? Ben je creatief en enthousiast? En zou je jezelf omschrijven als een teamplayer? Dan moet je zeker eens de vacature bekijken!

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: