8 tips om Tilburgers die jarig zijn gedurende social distancing toch te verrassen!

jarig

Een uitbundige verjaardag zit er in deze tijd helaas niet in. Toch kun je er ondanks de quarantaine en social distancing tijden toch iets leuks van maken. Wil jij graag een jarige Job verrassen? Wij geven je een aantal Tilburgse tips.

#1: Verstuur een kaartje

Een kaartje versturen is natuurlijk mega sympathiek en kost relatief weinig moeite. Ken je onze kwèèkeransichtkaarten al? We hebben een speciale verjaardagskaart laten maken, maar ook kaarten om te laten weten dat je aan iemand denkt. Je kunt ze als setje aanschaffen (bespaart wat geld) of los versturen via de online verzendservice.

#2: Fleur de boel flink op: ballonnenservice

Helium ballonnen

Wil jij de jarige verrassen met een flinke portie helium ballonnen? In de voortuin of gewoon in huis? Feestspecialist XXL is een gratis bezorgservice gestart waarmee ze helium ballonnen bezorgen in de regio. Ze hebben verschillende ballonnen op voorraad en hebben een gigantisch assortiment met andere leuke spulletjes om de jarige te verrassen.

#3: Laat de jarige Job verwennen door de lokale horeca

Nu de restaurants gesloten zijn, kun jij de restaurants gewoon naar de jarige job laten komen. Verschillende restaurants en lunchzaken bezorgen hun lekkerste gerechten namelijk gewoon thuis. Leuk om de jarige mee te verrassen. Zo worden er heerlijke charcuterie plateaus, fantastische lunchgerechten, complete driegangenmenu’s en veel meer thuisbezorgd.

#4: Vier een online feestje

biertjes

Bij een verjaardag hoort natuurlijk een feestje. Helaas kan dat momenteel niet, aangezien je anderhalve meter afstand moet houden en je nauwelijks tot geen bezoek mag ontvangen. Maar wij hebben de oplossing: een verjaardagsfeest op afstand. Wat je moet doen: een tijdstip afspreken en met z’n allen via een online videostream inloggen. Dat kan bijvoorbeeld via Zoom, Skype of Google Hangouts. Vervolgens laat je bij alle genodigden van je online feestje wat biertjes en wijntjes thuisbezorgen en het feest is compleet!

#5: Stuur een bloemetje

beauquet

Altijd leuk en attent: een bosje bloemen. Ken jij bijvoorbeeld de droogbloem boeketten van Beauquet al? Of ga je liever voor een traditioneel bosje bloemen. Verschillende bloemisten bezorgen hun boeketjes momenteel thuis. Denk aan Bloom, Blossom, Daisy Lane, Berkdijk Bloemen, Cocoon , ’t Boeketje  en All about flowers.

#6: Geef een cadeaubon van zijn/haar favoriete winkel

STUEN

Weet jij wat de favoriete winkel van de jarige is? Verras diegene met een cadeaubon daarvan en laat de bon thuisbezorgen. Ook verschillende ondernemers in Tilburg bezorgen hun cadeaubonnen momenteel met alle liefde thuis. Zo support je local business en verras je de jarige!

#7: Geef iets om het huis/balkon/de tuin op te fleuren

tips van groenrijk

Als je momenteel ergens vaak bent, is het je huis, tuin of balkon wel. Daarom is het erg leuk om iets te geven om het huisje, balkonnetje of tuintje van je jarige op te fleuren. Van leuke woonaccessoires tot gave planten. GroenRijk Tilburg heeft bijvoorbeeld een groot assortiment in deze categorie.

#8: Stuur een taart

appeltaart-actie

Bij een verjaardag hoort natuurlijk een taart. Verschillende bakkerijen bezorgen hun heerlijke taarten momenteel aan huis. Denk aan Multivlaai Tilburg bijvoorbeeld.