8x lunchen en brunchen in Tilburg tijdens Pasen

paasmenu's

Pasen staat weer voor de deur en dat betekent dat je alweer bijna met je mandje aan de arm op zoek kunt naar eieren. Maar wat hoort er naast chocolade-eieren nog meer bij Pasen? Samen ontbijten, brunchen of dineren! Wij helpen je een handje en hebben de lekkerste paasmenu’s op een rijtje gezet.

Villa de Vier Jaargetijden

Vier Pasen in de sfeervolle ambiance van Villa de Vier Jaargetijden. Op Eerste Paasdag ben je van harte welkom voor een uitgebreide Paasbrunch voor het hele gezin. Voor deze Paasbrunch zijn de kosten: €29,50 per persoon. Voor kinderen tot 12 jaar ben je €1,- per levensjaar kwijt. De brunch bestaat uit amuses, diverse broodsoorten, voorgerechten, beleg, warme gerechten, dessert etagères en nog veel meer. Thee, koffie en ijswater zit inbegrepen.

Auberge du Bonheur

Waarom niet lekker buiten de deur ontbijten? Ga op Eerste Paasdag gezellig genieten van een uitgebreid ontbijt bij Auberge du Bonheur. Inbegrepen met verschillende gezonde dranken zoals een aardbeien shake, jus d’orange en verschillende heerlijke gerechtjes voor €27,50 per persoon. Vier Pasen hier op zijn best en een glas cava mag niet ontbreken natuurlijk!

Anvers

Er wordt een heerlijke Paasbrunch georganiseerd bij Anvers. De brunch bestaat uit: Een glaasje jus d’orange, diverse luxe broodjes, paasstol, croissantjes, mini quiche, heerlijk gebakken eitjes met bacon en nog veel meer. Voor €19,25 per persoon word je helemaal in de watten gelegd bij Anvers op de Oude Markt.

De Postelse Hoeve

Pasen voor de hele familie kan je vieren bij De Postelse Hoeve. Een heerlijk luxe paasbrunch of een super luxe paasdiner. Een ruim aanbod van verschillende broodjes met beleg, soepen en zelfs pizzapuntjes en poffertjes voor de kleintjes voor €23,50 per persoon. Een paasdiner kan niet ontbreken bij De Postelse Hoeve, een luxe 3-gangen-diner voor €50,- per persoon.

Van der Valk

Tijdens het lange Paasweekend hebben ze de heerlijkste culinaire activiteiten voor je in petto. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke Paasbrunch, of Paasbuffet of misschien het nieuwe concept: LIVE COOKING: Gerrits Fine dining buffet (Paaseditie)? Bekijk het culinaire Paasprogramma!

De Houtloods vs Eetbar De Wagon

Restaurant De Houtloods verzorgt samen met het stoere nieuwe broertje Eetbar De Wagon geweldige paasmenu’s. Elk restaurant serveert de helft van de gerechten. Neem gelijk een kijkje in de nieuwe Eetbar tijdens het paasmenu. Prijs paaslunch: €35,00, prijs paasdiner: €50,00

GroenRijk Tilburg

Ook GroenRijk Tilburg heeft leuke paasarrangementen georganiseerd, zo kun je er eieren schilderen of meedoen aan een workshop bloemschikken. Maar ook voor een heerlijk paasontbijt kan je terecht bij GroenRijk Tilburg. Lekkere broodjes met beleg en de eitjes mogen niet ontbreken. En dat voor €9,95 per persoon!

Voltage

Beleef pasen eens anders. Vier dit feest bij de Voltage in Tilburg. Met dit all-in paasarrangement heb je een dag vermaak met de hele familie. Van lasergamen, bowlen en karten tot een paas-escaperoom met heerlijk steengrillen als afsluiter! Je vindt het allemaal bij de Voltage vanaf €49,- per persoon.