Nieuws

opvallende vacatures
Let op! Dit artikel is al 55 dagen oud en wellicht niet meer relevant

9x leuke werkgevers in de regio Tilburg met openstaande vacatures

Momenteel staan er ruim 200 vacatures in de regio Tilburg in onze online vacaturebank. Een heleboel: de kans is dan ook groot dat jouw droombaan er tussen staat. In dit artikel lichten we er een aantal voor je uit! Lees snel verder.

#1:De Beekse Bergen zoekt versterking

De Beekse Bergen is op zoek naar een hoop enthousiaste nieuwe medewerk(st)ers! Zo hebben ze momenteel maar liefst 14 vacatures bij ons online staan in verschillende functies. Zowel in het safaripark, speelland als het resort zijn ze op zoek naar versterking. We lichten daarom graag deze twee vacatures vast voor je uit. Sta jij klaar met je nieuwe collega’s als het park weer open gaat?

#2: Werken als data/seo marketeer bij GroenRijk Tilburg

GroenRijk Tilburg heeft zich de afgelopen jaren flink ontwikkeld op online vlak. Daarom zijn ze ter uitbreiding van het online team ook op zoek naar een gedreven data/seo marketeer. Kun jij de drie succesvolle webshops van GroenRijk verder optimaliseren? Weet je precies welke doelgroep we moeten aanboren voor de beste resultaten? Of kun jij aangeven waarom het ene zoekwoord zoveel beter zal presteren dan het andere zoekwoord?

#3: First Impression zoekt veel nieuwe collega’s

Projectmanagers, contentmanagers, designers, engineers, applicatiebeheerders, ICT-ers, recruiters en veel meer. First Impression is flink aan het groeien en is dan ook op zoek naar meerder nieuwe collega’s. Ze hebben dan ook 19 vacatures in onze online vacaturebank staan.

#4: Klooster Nieuwkerk zoekt bediening en afwassers

Kun jij niet wachten tot de horeca weer opent? En wil je het liefste hele dag werkzaam zijn in de horeca? Dat kan op een van de prachtigste trouwlocaties van Nederland. Klooster Nieuwkerk zoekt namelijk bediening en afwassers. Ze hebben zowel fulltime als parttime mogelijkheden.

#5: ’t Dorstige Hert zoekt floormanager en bediening

Ook ’t Dorstige Hert is zich aan het voorbereiden op de heropening van de zaak. Ter versterking van het team zijn ze dan ook op zoek naar en floormanager en bediening. Lijkt het jou leuk om de handen uit de mouwen de steken bij de oudste horecazaak van de stad?

#6: Coolblue zoekt shiftlead outbound planning

Lijkt het jou gaaf om bij Coolblue in Tilburg te werken? Dat kan! Als shiftlead outbound planning bij Coolblue bezorg jij de glimlach bij onze klant door te zorgen dat het pakketje op het juiste moment bij de klant terecht komt. Daarnaast fungeer je als een spin in het web en schakelt mee met alle uitdagingen bij planning & support.

#7: Werken bij Intelligent Security

Intelligent Security is een Tilburgs bedrijf dat landelijk actief is. Straks – als de evenementen hopelijk weer van start gaan – is het bedrijf met hun beveiligers aanwezig op de gaafste events. Ze zijn momenteel ook op zoek naar versterking. Zo zijn ze op zoek naar beveiligers op evenementen en allround beveiligers. Iets voor jou?

#8: Arbie’s Beachhouse zoekt personeel voor nieuw zomerseizoen

Werken en een vakantiegevoel ervaren: het kan op slechts een paar kilometer afstand van het centrum van Tilburg. Arbie’s Beachhouse – een hippe strandtent bij recreatieplas Rauwbraken – is namelijk op zoek naar versterking. Zo zoeken ze een floormanager en medewerkers voor in de keuken.

#9: Werken als marketeer bij Theaters Tilburg

Lijkt het jou leuk om tijdelijk (van mei t/m september) aan de slag te gaan als marketeer bij Theaters Tilburg? In verband met zwangerschapsverlof is het prachtige Tilburgse theater op zoek naar een tijdelijke creatieve medewerk(st)er marketing. Het gaat om een functie van 24 uur per week.

Horeca vacatures!

De Tilburgse horeca is zich weer volop aan het voorbereiden op een heropening. Hiervoor zoeken zij massaal personeel. Vorige week schreven wij een artikel met daarin alle openstaande horeca vacatures, deze lees je hier. Dit artikel is up-to-date, dus ook de nieuwste horeca vacatures van afgelopen week zijn hieraan toegevoegd.

Meer vacatures

Zat hier niets voor jou tussen? Gelukkig staat onze vacaturebank nog vol met vacatures in allerlei andere sectoren. Meer dan 150 andere vacatures van Tilburgse werkgevers vind je hier! En als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste vacatures, abonneer je dan op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in: