A Musical Sunrise in the Park

Op zondagochtend 3 juli van 10 tot 13u wordt – bij goed weer – in het Wilhelminapark de negende editie georganiseerd van het lounge-evenement ‘A Musical Sunrise in the Park’.

Dj Hi-tone presenteert een mix van zomerse, feel-good lounge muziek, bijgestaan door de live muzikanten Jan Jansen (percussie, ex Gare du Nord, ex VOF de Kunst en nog veel meer) en Han Versteeg (synthesizer). Het centraal gelegen Wilhelminapark is een van de mooiste en oudste stukjes stadsnatuur in Tilburg. Zonsopgang moet niet te letterlijk worden genomen; we beginnen om 10.00u in de ochtend met heerlijke rustige muziek. De muziekinstallatie wordt aan de rand van de vijver opgesteld.

De entree is gratis. Bezoekers kunnen plaats nemen op het gras of naar believen rondwandelen. Ter plekke worden verse koffie, thee, vruchtensap en broodjes verkocht.

Het programma is gericht op een breed publiek van buurt- en stadsbewoners, van oud tot jong en afkomstig uit alle bevolkingsgroepen. We creëren een ongedwongen en ontspannen sfeer: leun lekker achterover; niets moet!

 Voor de eerste 75 kinderen is er een verrassing!;
 Sportieve actie voor kinderen door Buro voor Bewegingsontwikkeling & Senses Voetbalschool;
 Ballonnenkunst voor kinderen door Pom Ballon;
 Heerlijke (stoel)massage door debestemassage.nl
 Stichting Stadsbomen biedt belangstellenden rondleidingen aan langs bijzondere bomen in het park;
 Karamella lakt en versiert je nagels op originele wijze
 Vrouwensportschool Kwidam geeft een Pilates clinic;
 Ook zijn er frisbees te huur

De gemeente Tilburg subsidieert via ‘Verrijk je wijk’ een groot deel van de kosten. Daarnaast wordt het evenement ondersteund door sponsors en enthousiaste vrijwilligers. Een deel van de opbrengsten komt ten goede aan Villa Pardoes – vakantieverblijf voor zieke kinderen in Kaatsheuvel .

Meer info:
Ton Wilthagen
e-mail: amusicalsunrise@zonnet.nl