Aan het oriënteren op een nieuwe auto? Van Mossel viert de zomer uitgebreid met scherpe privé lease deals

van Mossel

De zomer is weer begonnen en dat wordt bij Van Mossel Automotive uitgebreid gevierd. Zij komen namelijk met de voordeelzomer waarin ze scherpe deals hebben op het privé leasen van een auto. Ideaal voor als je nog zoekende bent naar een gloednieuwe, betaalbare leaseauto. De voordeelzomer van Van Mossel duurt tot 31 juli 2021.

Ben je op zoek naar een leuke Ford, of ga je toch liever voor een Fiat? Van Mossel Privé Lease biedt je het complete pakket: een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Nooit meer hoge kosten aan je auto en je kunt van iedere kilometer genieten. In veel gevallen is het voordeliger om een auto privé te leasen dan een auto kopen voor eigen bezit. Kijk het voor het aanbod aan auto’s tijdens de voordeelzomer op de website van Van Mossel

Hoe werkt het?

Ben je geprikkeld en heb je wel oren naar een leuke leaseauto? Op de website van Van Mossel is het heel eenvoudig om een privé lease auto samen te stellen en zelfs direct te bestellen. Bekijk snel op de website van Van Mossel hoe het werkt en welke auto’s te leasen zijn.

Over Van Mossel

Van Mossel Automotive groep is met ruim 4.600 medewerkers in 70 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grotere automotive bedrijven in Nederland. In regio Tilburg vind je meerdere Van Mossel locaties, waaronder het Mega Occasion Centrum op Kraaiven dat recent verbouwd is.