Aanmelding Dierbaar Gezelschap gestart

Dierbaar Gezelschap

Geniet jij ook altijd zo van het contact met hond of kat? Maar kun je zelf niet (meer) voor een huisdier zorgen? Meld je dan aan voor Dierbaar Gezelschap, een project van ContourdeTwern en ZorgDier Nederland.

Getrainde vrijwilligers komen wekelijks met hun huisdier bij je thuis. Of neem deel aan groepsactiviteiten in wijkcentrum Heyhoef of ontmoetingsruimte de Driehoek.

Dierbaar Gezelschap

Je komt in aanmerking als je 12 jaar of ouder bent en zelfstandig of bij een ouder/verzorger in de Reeshof woont. Je geniet van contact met dieren maar kunt zelf niet (meer) voor een huisdier zorgen. Sociaal werker Linda Drabbe van ContourdeTwern: “Dierbaar Gezelschap be-vordert jouw welzijn. De vrijwilliger en hond of kat worden niet ingezet als hulphond of als onderdeel van een therapie.

Ook de vrijwilligers en hun huisdieren beleven plezier aan de bezoeken.” Ze worden getraind en begeleid door ZorgDier Nederland en ContourdeTwern. “Zo staan we voor het welzijn van mens én dier”, aldus Drabbe.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met Linda Drabbe, via lindadrabbe@contourdetwern.nl of 013-5728383.