Nieuws

Let op! Dit artikel is al 140 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Accountant De Beer kiest verrassende nieuwe huisvesting

De Beer Accountants & Belastingadviseurs, een typisch Tilburgs bedrijf, verhuist 21 december naar het centrum van Tilburg. De accountants betrekken een nieuw hoofdkantoor in een prachtig monumentaal pand aan de Tivolistraat 6 in Tilburg. Een pand dat inspireert en volop ruimte biedt voor een optimale dienstverlening.

De Beer

Alle circa 85 medewerkers van de De Beer-kantoren in Tilburg en Oisterwijk werken vanaf 21 december op één locatie: de voormalige muziekschool aan de Tivolistraat 6 in Tilburg. Zij nemen afscheid van het kantoor in Oisterwijk, aan de Moergestelseweg en het kantoor in Tilburg aan de Ringbaan West. Het kantoor in Baarle-Nassau blijft gehandhaafd.

De Beer is een typisch Tilburgs bedrijf. Het merendeel van haar klanten is gevestigd in Tilburg en omstreken. Een nieuwe huisvesting in hartje centrum voelt dan ook als een logische stap. In het hart van de stad, het hart van de samenleving. Bij accountantskantoren wordt vaak een traditionele inrichting en opzet verwacht als het gaat om de huisvesting. De Beer kiest bewust voor een nieuwe huisvesting met een verrassende, geheel nieuwe aanpak en inrichting. Geheel passend bij het bijzondere gebouw.

Een nieuwe manier van werken

Paul van Ierland, manager Audit en partner bij De Beer, is projectleider van de verhuizing: “Het is prettig dat we nu met het hele team van De Beer op één plek samenwerken. We willen graag dat medewerkers zich binnen onze kantooromgeving happy voelen. Daarvan profiteert de klant uiteraard. We werken in een inspirerend pand, waar we klanten en andere ondernemers van harte welkom heten. We streven naar een dynamische en verrassende werkomgeving die mensen uitnodigt om met elkaar te sparren én ruimte geeft om in alle rust te werken.

Wij hebben een laagdrempelig concept gecreëerd dat projectmatig werken faciliteert en flexibel samenwerken stimuleert. Het liefst plaats- en tijdsonafhankelijk. Uiteraard zorgen we dat de specialisten van de diverse afdelingen gemakkelijk hun kennis kunnen blijven delen. Daarnaast willen we met de nieuwe huisvesting faciliteren dat we op een multidisciplinaire manier én op proactieve wijze met klanten kunnen meedenken.’’

Kracht van ontmoeting

‘’Als je echt goed met elkaar wilt samenwerken, is en blijft een fysieke ontmoeting belangrijk. Want juist dan ontstaan de nieuwe inzichten, invalshoeken en ideeën, die je verder met elkaar kunt uitwerken. In de interactie van de ontmoeting kom je ook makkelijker achter het waarom van een vraag, want vaak zie je dat een vraag van een klant voortkomt uit een uitdaging, zorg of een concreet probleem. Als je weet wat er echt speelt, bedenk je samen betere oplossingen. Dat is wat De Beer faciliteert en nog verder wil versterken. De nieuwe werkomgeving leent zich uitstekend voor ‘toevallige’ ontmoetingen met en tussen medewerkers. “Ook in een corona-proof omgeving moet dit naar ons idee kunnen”, aldus Paul van Ierland. “Het genereert namelijk nieuwe energie en zorgt voor een menselijke maat naast het online ontmoeten, dat we -dankzij het verplicht thuiswerken- ook steeds beter onder de knie krijgen.”

Over De Beer Accountants & Belastingadviseurs

De Beer Accountants & Belastingadviseurs verricht al bijna 70 jaar controle-, beoordelings-en samenstellingsopdrachten voor haar relaties in nagenoeg alle sectoren van het bedrijfsleven, de zakelijke dienstverlening en non-profitorganisaties. Door ontwikkeling en inspiratie van hun medewerkers is het kantoor een partner voor ambitieuze ondernemers en organisaties bij het realiseren van hun zakelijke en persoonlijke doelstellingen. Professionele, persoonlijke contacten met passie: dát is de kracht van De Beer. De Beer biedt diensten aan op het gebied van accountancy, audit, corporate finance, belastingadvies, bedrijfseconomisch advies, estate planning en diensten omtrent HR en salarisadministratie en ontvangt klant en relatie graag voor persoonlijk advies.