Aces Direct Bedrijf van de Maand maart

bedrijf van de maand tilburg

Gemeente Tilburg en Citymarketing Tilburg roepen maandelijks een Tilburgs bedrijf uit tot Bedrijf van de Maand (#BedrijfvdMaand) en ontvangen van wethouder Erik de Ridder een prijs. Deze bedrijven zijn ambassadeurs voor Tilburg als ondernemersstad. Hoe dan? Nou, door als typische Tilburgers de mouwen op de stropen en er (samen) voor te gaan. Bedrijven van de Maand weten de samenwerking op te zoeken en hebben betekenis voor de stad en de mensen die er wonen.

Bedrijf van de Maand maart

Bedrijf van de Maand maart 2017 is Aces Direct: Allround IT-leverancier ACES Direct doet het anders en is erg betrokken bij de stad. Het bedrijf blinkt uit in goed werkgeverschap, heeft korte lijnen met het onderwijs en zit als toeleverancier voor het MKB dicht op de actualiteit door onder andere 3D printing voor en aan het MKB. Vanaf december ondernemen ze vanuit The Village een kantoorpand op Katsbogten.

The Village is geen standaard kantoorruimte maar een volledig dorp binnen het gebouw. CEO en eigenaar Tom Coehorst legt uit: “The Village is het DNA van ons bedrijf in dorpsvorm gegoten. Het is straks een showcase van wie we zijn en wat we kunnen. Augmented Reality, Virtual Reality, 3D-printing noem het maar op. Alles wat met IT te maken heeft is straks verweven met deze ruimte. De faciliteiten en diversiteit van een stad en de verbondenheid en ruimte van een dorp hebben we onder één dak gecombineerd.” Proficiat Aces Direct!