ACES Direct behaalt Unify Professional status

aces direct

ACES Direct is vanaf nu Unify Professional Partner. IT-communicatiereus Unify – voorheen bekend als Siemens – verhoogde onlangs de opleidingseisen voor partners. Het Tilburgse IT-bedrijf is trots aan deze hoge eisen van Unify te voldoen.

Om voor deze partnerschapstatus in aanmerking te komen zijn ACES Direct medewerkers getraind in de installatie en toepassingsmogelijkheden van Unify communicatiesystemen. Twee Solution Advisors en twee engineers hebben de daarvoor benodigde certificeringen behaald.

Wereldleider

Manager Solutions, Jeroen Stabel, ziet dit als een belangrijke stap. “Unify is een wereldleider in bedrijfscommunicatie. Met deze kennis in huis helpen we bedrijven de communicatie naar een hoger plan tillen. ACES Direct is een van de eerste bedrijven in Nederland die deze stap naar Unify Professional Partner maakt.”

Klant sneller en beter helpen

Volgens Solutions Advisor Patrick Spijkers is de status niet alleen voor ACES Direct een belangrijke stap, maar ook voor klanten. “We zijn in staat nóg betere en snellere support leveren. Met deze status valt er een tussenschakel weg. Onze twee getrainde adviseurs en twee engineers beantwoorden veel vragen zelf en lossen zelf problemen op. Dat is uniek voor een IT-totaalleverancier.”

Over ACES Direct

Sinds de start in 2000 is ACES Direct uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde IT-leveranciers in Nederland. Jaarlijks helpt ACES Direct 15.000 bedrijven en overheidsinstellingen met hun IT-uitdagingen. Daarbij ligt de focus op drie vlakken: het leveren van IT-oplossingen, IT-producten en IT-diensten.