ACES Direct genomineerd voor de High Growth Awards 2009

ACES Direct is één van de genomineerden voor de High Growth Awards 2009, waarbij ondernemingen strijden om de titel van beste groeibedrijf. Deze Award is een initiatief van Port4Growth – platform voor groeibedrijven – en Rabobank, PricewaterhouseCoopers en vakblad Bizz. Op 17 november 2009 worden de winnaars tijdens een feestelijk diner in Theater De Flint te Amersfoort bekend gemaakt.

Tom Coehorst, directeur van ACES Direct zegt over de nominatie: “Voor het tweede jaar achtereen zijn we genomineerd, waarbij we afgelopen jaar zelfs de tweede plek voor Zuid Nederland hebben mogen ontvangen. Groei in kwantiteit is belangrijk voor onze organisatie, maar geen doel op zich. We investeren zeker zo hard in een groei in kwaliteit. De nominatie voor 2009 is voor ons een teken van waardering, waarmee we zeer vereerd zijn. ”

High Growth Awards 2009
Dit zijn dé Awards voor Nederlandse groeiondernemingen die de afgelopen drie jaar flinke omzetgroei hebben gerealiseerd. Bij deze jaarlijks terugkerende verkiezing speelt niet alleen kwantitatieve groei een belangrijke rol, maar ook juist de kwaliteit van die groei. Een bedrijf wordt bijvoorbeeld onder andere beoordeeld op het ondernemersprofiel, de voorbeeldfunctie of de rol van strategie in het groeiproces. Een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen beoordeelt de bedrijven. Een onafhankelijke accountant checkt de groeicijfers. Op 17 november 2009 worden de winnaars van de High Growth Awards bekend gemaakt in Theater De Flint te Amersfoort.

De persoonlijke klik in IT
ACES Direct is opgericht in 1996 en is een van de grootste leveranciers van hardware, software, randapparatuur en supplies van Nederland. ACES Direct heeft een inkoopoplossing ontwikkeld waarin webwinkel en professioneel account management een eenheid vormen. Klanten kunnen rekenen op een goed advies en bestelgemak. Meer informatie is te vinden op www.acesdirect.nl.