ACES Direct wint prestigieuze CRN award 2009

Op 12 november 2009 werden de prestigieuze CRN Channel Awards uitgereikt aan de resellers, distributeurs en fabrikanten die in 2009 het beste hebben gepresteerd. ACES Direct is de winnaar geworden van de CRN Channel Award 2009 in de categorie Best Business Retailer. In 2006 won ACES Direct deze award al een keer in dezelfde categorie. Lezers van CRN, Computer Reseller News, nomineerden de ICT-leverancier in 2007 en 2008 opnieuw voor de award maar toen bleef het bij een nominatie.

Directeur Tom Coehorst ontving de award in de Wintertuin van Hotel Krasnapolsky in Amsterdam uit handen van Witold Kepinski en Suzanne de Jong. “Het feit genomineerd te zijn voor een van de CRN Awards is al een prestatie om trots op te zijn, maar de award ook werkelijk mee naar huis mogen nemen is wederom een bijzondere ervaring, die mede door de inzet van al onze medewerkers tot stand is gekomen. We zullen dan ook op de zaak met hen een kleine “after party” houden.” Aldus Tom Coehorst, directeur van ACES Direct.

CRN Channel Awards
CRN, Computer Reseller News, is het zusterblad van Computable en richt zich op ict-resellers. Het magazine organiseert dit jaar voor de twaalfde keer de CRN Channel Awards. Lezers uit de ict-vakhandel kunnen hun favoriete reseller, distributeur en fabrikant nomineren voor de awards.

De persoonlijke klik in IT
ACES Direct is opgericht in 1996 en is een van de grootste leveranciers van hardware, software, randapparatuur en supplies van Nederland. ACES Direct heeft een inkoopoplossing ontwikkeld waarin webwinkel en professioneel account management een eenheid vormen. Klanten kunnen rekenen op een goed advies en bestelgemak. Meer informatie is te vinden op www.acesdirect.nl.