Negen Tilburgers maken kans op deelname Expeditie Robinson

Negen verschillende Tilburgers maken kans om mee te doen met Expeditie Robinson 2017. Het is dit jaar voor het eerst dat niet-BN’ers zichzelf op kunnen geven voor het programma dat wordt uitgezonden op RTL5.

De vijftig personen die de meeste stemmen krijgen, worden door de productie van het programma uitgenodigd voor een casting weekend. Uiteindelijk gaan er hiervan vier écht het expeditie avontuur aan. Wil je zelf meedoen? Je kunt jezelf nog inschrijven.

Tilburgers naar Expeditie Robinson

Ben je benieuwd welke Tilburgers kans maken? Check de namen hieronder. Wanneer je op de namen klikt, kom je op een pagina waar je kunt stemmen en tegelijk het verhaal van de potentiële deelneem(st)er kunt zien en lezen. Stem vooral op je favoriet en zorg ervoor dat we kunnen genieten van tenminste één Tilburger in het avontuurlijke programma.

  • Maud Brasser: studeert beeldende kunst en reisde afgelopen jaar vier maanden op een motortje door Azië. Ze is helemaal klaar voor dit avontuur.
  • John Scarce: is volgens zichzelf een goed in het leven in de natuur.
  • Niels de Vroe: wil lichamelijke en mentale zware uitdagingen aangaan en nieuwe mensen leren kennen in een te gekke omgeving.
  • Sanne Nelis: voor haar is Expeditie Robinson haar allergrootste droom.
  • Lindsey Kouwenberg: wil het beste in zichzelf naar boven halen en door samen te werken met een team overleven op een eiland.
  • Maxime In ’t Groen: in 2011 gooide ze al een bericht op Twitter de wereld in dat ze ooit nog een mee wil doen aan Expeditie Robinson. Nu doet die kans zich voor. PS goede naam als deelneemster.
  • Mitchell van Boekel: gaat voor het hoogst haalbare. Dit is misschien wel de winst. Hij wil zichzelf uitdagen om zonder social media en beperkt voedsel te overleven.
  • Andrey Samarov: volgens hem is de kans dat hij de toekomstige winnaar van het programma wordt zeer realistisch.
  • Erica van Loon: de studente is avontuurlijk, heeft doorzettingsvermogen en staat open voor een nieuwe uitdaging.

Ook kans maken

Wil jij ook kans maken op deelname aan Expeditie Robinson? Dat kan als je minimaal 18 jaar bent, avontuurlijk en minimaal vijf weken achter elkaar beschikbaar bent. Je kunt je opgeven via de website van Expeditie Robinson. Maak een video van maximaal 2 minuten waarin je op een paal staat en vertelt waarom jij de nieuwe deelnemer van het programma moet worden. Upload de video, vertel wie je bent in de beschrijving en zorg dat er zoveel mogelijk mensen op je stemmen. De vijftig inschrijvers met de meeste stemmen maken kans op deelname.