Nieuws

e-kapper
Let op! Dit artikel is al 389 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Acteur Leo Alkemade schakelt e-kapper in voor baard en zoontjes!

In tijden van corona zitten heel veel Nederlandse dames en heren letterlijk met hun handen in het haar, omdat een bezoekje aan de kapper er voorlopig niet meer in zit. Vorige week lanceerde de John Beerens Haarstudio samen met JohnBeerens.com het concept e-kapper. 

E-kapper in de praktijk

In een speciaal filmpje is te zien hoe acteur Leo Alkemade onder begeleiding van e-kapster Mexi tips krijgt om zijn baard bij te werken. En aangezien hij Mexi toch aan de videolijn had, trimde hij meteen de coupe van zijn zoontjes bij met de tondeuse! Alkemade vindt het fijn dat hij ondanks de beperkingen vanwege het coronavirus, toch samen met de e-kapster iets van zijn baard en het kapsel van zijn zoontjes kan maken. “Het vervangt het persoonlijk contact van een kapper zeker niet. Maar dit is een fantastische manier om deze periode zonder kapper te overbruggen”, laat de bekende acteur weten.

Hoe gaat het in zijn werk?

De e-kapsters van John Beerens begeleiden en helpen gratis en vrijblijvend mensen die advies nodig hebben via een (video)call. Denk hierbij aan mensen die hun uitgroei moeten bijwerken, dames of heren waarvan het haar niet meer in model blijft of gewoon een haarbehandeling die de klant nu liever thuis doet. De e-kapster begeleidt de klant stap voor stap door het proces om er zo samen voor te zorgen dat haar/zijn coupe in deze coronatijden er nog picobello uitziet! E-kapsters begeleiden de klant ook bij het aankopen van de juiste haarproducten voor het gewenste haar resultaat.

Doel van e-kappers?

Eigenaar John Beerens van De John Beerens Haarstudio en beauty webshop JohnBeerens.com laat weten dat het niet kunnen bezoeken van de kapper veel meer doet met mensen dan we denken. “Er kwamen steeds meer telefoontjes binnen van dames die zich geen raad meer weten met hun haar en het doet wel wat met je, als je ze niet verder kunt helpen wegens de omstandigheden nu. Met dit initiatief hopen we heel Nederland jong en oud, man en vrouw te helpen om ook hun haarroutine te kunnen behouden gedurende de coronacrisis. Zo dragen wij ook ons steentje bij in deze roerige tijden”, laat Beerens weten.

 Uitproberen?

Is je coupe aan een opfrisbeurt toe? Dan kun je een afspraak maken door te mailen naar           e-kapper@johnbeerens.com of direct te bellen met een e-kapper via het telefoonnummer: 06-11212769. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag 09.00 – 18.00 en zaterdag 09.00 – 17.00

Reageer op dit bericht