Acteurs en actrices uit het hele land werken aan Tilburgse trailer van nieuwe James Bond-film

james bond

De coronacrisis heeft ook een gigantische impact op de filmindustrie. Bioscoopzalen kunnen slechts beperkt bezet worden en premières worden uitgesteld. Zo ook die van de nieuwe James Bond-film ‘No Time To Die’. De film zou in november verschijnen, maar is uitgesteld naar het voorjaar van 2021. Daar baalt de Tilburgse acteur en James Bond-fan Luke Vrinds zo van dat hij besloot om samen met andere acteurs alvast een Tilburgse trailer te maken voor de film. 

Want niet alleen Luke heeft minder werk als acteur door de coronacrisis, ook bevriende collega’s uit de rest van het land. En dus kwam Luke met een idee: een trailer voor de nieuwe James Bond-film die wordt opgenomen in zijn Tilburg. De trailer wordt een film van tweeënhalve minuut en is een dubbele ode: aan de Engelse filmheld maar ook aan de stad Tilburg. De film wordt professioneel geregisseerd en er werken dus enkel professionele acteurs mee aan de productie.

Tilburgse variant James Bond

De rol van James Bond wordt vertolkt door Luke himself. Luke heeft al een behoorlijke staat van dienst als acteur. Hij is afgestudeerd aan de Amsterdamse Film School in Amsterdam en kreeg onder andere les van Acteur Gerson Oratmangoen, Gouden Kalf winnares Melody Klaver en regisseur Erik de Bruyn.  Eind dit jaar is Luke te zien in de speelfilm ‘Sisyphus at Work’ van Ramon Gieling.

Maar voor die tijd is hij dus druk met zijn variant van James Bond. Er wordt onder andere gefilmd bij Mercure Hotel Tilburg Centrum, het centraal station en in de LocHal. Op 12 november komt de film uit. Luke hoopt dat de film een leuke zoethouder is voor alle James Bond-fans, maar ook zeker trotse Tilburgers in aanloop naar de officiële première van de film ‘No Time To Die’ in het voorjaar van 2021.

Wil je op de hoogte blijven van het project en de lancering van de Tilburgse trailer? Volg Luke en Sky Promo (degene die de montage en edit verzorgt) dan vooral op Instagram en hou ook onze kanalen in de gaten.

james bond