Acties, wedstrijden van Oranje op groot scherm en meer: hier kijk je het EK in Tilburg!

EK kin Tilburg

Het EK is in volle gang. De Oranjekoorts is aardig voelbaar in de stad! Zo zenden heel veel horecazaken de wedstrijden van Oranje uit. Benieuwd waar je allemaal de wedstrijden van het EK in Tilburg kunt kijken en waar je kunt profiteren van speciale EK-acties? Wij zetten het op een rijtje voor je!

Acties rondom het EK in Tilburg

€10,- voor een pitcher bier bij Shoco

Bij Shoco pakken ze uit rondom het EK! Tijdens alle wedstrijden van het EK kun jij ook scoren! Zo scoor je namelijk een pitcher bier voor maar €10,-!

Elftal bieractie bij LIVE

We blijven nog even op de Korte Heuvel, want bij LIVE hebben ze ook een hele toffe actie. Van één uur voor de wedstrijd tot één uur na de wedstrijd kun jij een elftal bier halen voor €22,-. Perfect voor als je met je voetbalteam de wedstrijden van Oranje wilt zien!

Tweegangen voor €15,- op wedstrijddagen van Oranje bij Ibiza Tilburg

Bij Ibiza Tilburg pakken ze uit rondom het EK! Zo kun je op iedere wedstrijddag van Oranje genieten van een tweegangenmenu uit het land van herkomst van de tegenstander (let op: op maandag en dinsdag is Ibiza Tilburg gesloten). Daarbovenop kun je genieten van nóg meer acties. Zo bestel je tijdens de wedstrijden een elftal bitterballen voor maar €5,-, 5 Breezers voor €25,-, 5 Heineken (0.3l) voor €10,- en een elftal Heineken (0.3l) voor maar €20,-!

Pitcher bier voor €15,- bij Stadscafé Brick

In de Stadhuisstraat zenden ze de wedstrijden van het Nederlands Elftal uiteraard uit! Zo kun je bij Stadscafé Brick de wedstrijden van Oranje binnen én buiten op het terras zien onder het genot van een heerlijke borrel. Een half uur vóór de wedstrijden tot een half uur na de wedstrijd kun je dan ook profiteren van een pitcher bier voor €15.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tilburg.com (@tilburgcom)

Pitcher bier voor €20,- op wedstrijddagen van Oranje bij De Vos en de Craen

Op het terras van Piusplein-Noord hoef je ook geen seconde te missen van het Nederlands Elftal. Ze zenden namelijk alle wedstrijden uit op verschillende groten schermen. Op wedstrijddagen kost een pitcher bier slechts €20,-. Daarnaast is de keuken tijdens de wedstrijd tegen Frankrijk geopend.

Café De Boekanier

Bij De Boekanier zijn ze een uur voor aanvang van de wedstrijden van Oranje geopend. De actie die geldig is: vanaf een half uur voor aanvang van de wedstrijd tot en met het einde van de wedstrijd scoor je een pitcher bier (8 glazen) voor €15,- (normaal €17,50) en een mega pitcher bier (13 glazen) voor €21,50 (normaal €27,50).

Meer locaties om het EK in Tilburg te kijken

Sportsbar Papa Jim

Sportsbar Papa Jim is hét EK-café van Tilburg. Zo zenden ze niet alleen de wedstrijden van Oranje uit, maar elke wedstrijd tijdens het EK! Wil jij samen met jouw internationale vriend genieten van een voetbalmiddag of -avond? Dan is Papa Jim de perfecte plek! Reserveer snel op de website om je van een plekje te verzekeren!

Groot scherm in het Oranjestraatje

In de Oranjestraat (het straatje bij The Cat’s Back, Het Elfde Gebod en Gin Fizz) kun je de wedstrijden van Oranje buiten op een groot scherm kijken! Rondom de wedstrijden van Nederland, zorgen de dj’s voor een tof feest.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door De Gin (@degintilburg)

RAW

Tijdens een lekkere RAW beef met een schuin oog naar de wedstrijden van Oranje kijken? Dat kan! Wees er snel bij en reserveer via de website van RAW!

Taphuys Tilburg

Ook bij het Taphuys zijn ze aan het aftellen voor het EK van start gaat! Onder het genot van vele speciaalbiertjes geniet jij bij Taphuys van de wedstrijden van Nederland. Zo kun je een tapkaart kopen en zelf je eigen speciaalbier tappen bij de tapmuur met meer dan veertig bieren. Daarnaast kun je bij Taphuys terecht voor lekkere gerechten en hapjes!

Polly Maggoo

Bij Polly Maggoo kun je ook terecht om de wedstrijden van Oranje te kijken op verschillende grote schermen. Trek je oranje outfit aan, neem je vrienden mee en juich voor het Nederlands Elftal!

Café Bakker

Ook bij Café Bakker zenden ze de wedstrijden van het Nederlands Elftal uit. De wedstrijden van Oranje zijn ideaal om te combineren met een lekker speciaalbiertje van Café Bakker. Wat wordt het? Een Bakker Wit, Bakker Blond of toch een lekkere IPA of Tripel? Daarnaast kun je genieten van een lekker hapje bij Café Bakker.

Café Bet Kolen

Buiten het centrum kun je ook terecht voor de wedstrijden van Nederland. Zo belooft het aanstaande zondag feest te worden bij Café Bet Kolen! Naast het feit dat de wedstrijd van Oranje te zien is, zorgen Koen & Sharon voor de entertainment met een nieuwe Koen & Sharon Show!

Café Stoffel

Bij Café Stoffel zenden ze de wedstrijden van Nederland uit! Kom lekker de sfeer van de Korte Heuvel proeven op het grote terras van Café Stoffel!

De Boemel

Bij De Boemel in de Spoorzone zenden ze de wedstrijden van Nederland binnen op het grote cinemascherm uit! Zo kun je de wedstrijden van Oranje perfect zien op het grote scherm. Bovendien sluiten ze de eerste wedstrijd tegen Polen af met een disco party!

Gourmet Market Central Station

Bij de Gourmet Market kun je terwijl je geniet van allerlei lekkere hapjes van verschillende zaken ook genieten van het EK voetbal!

Troubadour

Ook bij de Troubadour kun je onder het genot van een lekker koud pilsje genieten van de wedstrijden van het Nederlands elftal!

BeweegR

Bij BeweegR aan het Spoorpark kun je ook terecht om alle wedstrijden van Nederland te kijken. Extra fijn, want er is superveel ruimte bij BeweegR. Zo kunnen de kids lekker buiten een balletje trappen, terwijl de ouders ongestoord kunnen genieten!

Op groot scherm op het Piusplein

Zelfs op een groot scherm op het Piusplein kun je het Nederlands elftal naar de overwinning juichen! Er zijn genoeg kroegen op het Piusplein, dus je zult niet snel zonder drankje komen te staan!

Tip de redactie

Zend jij met jouw horecazaak ook de wedstrijden van het Nederlands Elftal uit? Stuur dan een mailtje naar info@tilburg.com en we nemen je mee in het overzicht!