Action opent volgende week haar deuren onder het Pieter Vreedeplein

Action opent op 4 november een geheel nieuwe winkel in Tilburg. Het filiaal is centraal gelegen en bevindt zich aan het Pieter Vreedeplein, op de plek waar voorheen PLUS zat. De winkel is het vijfde filiaal van Action in Tilburg.

De keuze voor deze locatie aan het Pieter Vreedeplein biedt klanten heel wat voordelen. De winkel ligt dichtbij de uitvalswegen en vlakbij de gelijknamige parkeergarage.

Ook in de winkel beleven klanten een betere ervaring. De ruime winkeloppervlakte van 853 m2 is fris en modern ingericht, met een open plafond en vernieuwde huisstijl. Vanuit het 187 m2 grote magazijn vult het lokale team de rekken met tal van leuke én noodzakelijke artikelen tegen de laagste prijs.

Thomas Smit, General Manager van Action Nederland: “We zoeken altijd naar manieren om onze klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden. We zijn verheugd om dat nu in Tilburg te doen met dit nieuwe filiaal. Ook voor onze werknemers wordt deze nieuwe winkel een fijne plek om te werken.”

Duurzame groei

Action groeit zowel in Nederland als internationaal. En daarmee neemt ook het besef van maatschappelijke impact toe. Action verbetert daarom voortdurend de kwaliteit en duurzaamheid van zijn producten en winkels, waaronder ook die in Tilburg.

Thomas Smit: “Duurzaamheid is al geruime tijd een topprioriteit voor Action. Daarom werken we continu aan de verbetering en duurzaamheid van onze producten en ecologische voetafdruk. Binnen onze focus op productkwaliteit en verduurzaming hebben we inmiddels circulariteitsprogramma’s voor al onze productcategorieën vastgesteld om samenstelling, gebruik en levensduur verder te verbeteren. We werken actief aan energiebesparing: inmiddels is bijvoorbeeld 95% van onze winkels al uitgerust met energiebesparende ledverlichting. Daarnaast werken alle Action-winkels in de Benelux sinds begin 2022 uitsluitend op hernieuwbare energie. Voor onze nieuwe winkel in Tilburg geldt dit dus ook.”

Meer informatie

Action is de snelst groeiende non-food discounter in Europa. Action biedt een steeds wisselend aanbod van ruim 6.000 producten in 14 productcategorieën tegen de laagste prijs, van dagelijkse benodigdheden als schoonmaakmiddelen en persoonlijke verzorgingsartikelen tot producten die het leven een beetje beter maken en je inspireren je huis te verbeteren.

Meer weten over de winkelformule? Check dan snel de website.