Administratie, horeca & veel meer: de leukste vacatures in Tilburg deze week

tilburg dit weekend

Ben jij op zoek naar een toffe baan in de regio Tilburg? Dan ben je hier aan het goede adres. We hebben namelijk weer een hoop vacatures van werkgevers in de regio in onze online vacaturebank geplaatst. In dit artikel lichten we er daar een aantal van uit. Lees snel verder. 

Werken bij Tilburg.com

Tilburg.com is hét digitale platform voor de stad Tilburg en biedt het grootste online bereik in de regio. Onze mensen houden van Tilburg. Wij voelen de Tilburgse trots tot in onze tenen. En dat dragen we uit op onze online kanalen via vette beelden, mooie interviews, verrassende nieuwtjes en sterke partnerships. Elke dag zijn wij bezig om iedereen fan te maken van Tilburg, onze stad. Ruim 40.000 fans, tienduizenden volgers, miljoenen bezoekers per jaar en dik duizend tevreden klanten.

Tilburg.com zoekt een stagiair(e) content creator & redactie

Tilburg.com is hét digitale platform voor de stad Tilburg en biedt het grootste online bereik in de regio. Onze mensen houden van Tilburg. Wij voelen de Tilburgse trots tot in onze tenen. En dat dragen we op onze online kanalen uit via vette beelden, mooie interviews, verrassende nieuwtjes en sterke partnerships. Wij zijn op zoek naar enthousiaste stagiaires! Ben jij op zoek naar een leerzame en toffe stage? Kun jij in september beginnen? Dan is dit de plek voor jou!

Tilburg.com zoekt financieel administratief medewerk(st)er

Op zoek naar een leuke administratieve baan voor 6 uur in de week? Dat kan bij ons: Tilburg.com. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden op onze administratie. We gebruiken softwarepakketten zoals Gripp, Exact, Microsoft Office en online planningtools. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het boeken van (inkoop)facturen en bankafschriften, contractadministratie, facturatie en debiteurenbeheer.

Werken bij Juice Lee

Juice Lee is een toffe to-go locatie waar je terecht kunt voor de lekkerste sappen, wraps en nog veel meer. Per 1 juni openen de deuren van de zaak in het Factorium en daarvoor zijn ze op zoek naar toppers om het team te versterken.

Juice Lee zoekt keukenmedewerk(st)er

Het nieuwe restaurant Juice Lee is op zoek naar keukenmedewerk(st)ers voor 0 -40 uur. Zoek jij een nieuwe en uitdagende baan? Check dan snel onderstaande link en solliciteer direct!

Juice Lee zoekt medewerk(st)er bediening

Juice Lee is op zoek naar een medewerk(st)er bediening. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en lijkt het je leuk om te werken in een compleet nieuw restaurant? Wacht dan niet en solliciteer direct!

Werken bij Avf Water

Avf Water is al meer dan 70 jaar specialist op het gebied van CV-, koel- en proceswaterbehandeling voor industrie, tuin-, utiliteits- en woningbouw. Met jarenlange ervaring in de proces- en installatietechniek zijn ze de ontbrekende schakel voor de juiste kwaliteit van het systeemwater.

Avf Water zoekt Service monteur buitendienst

Ben jij technisch goed onderlegd en haal je energie uit het zoeken naar oplossingen? Ben jij flexibel ingesteld en vind je het prettig om niet vanuit 1 vaste (onderhoud)locatie te werken? Ben jij iemand die het leuk vind om zowel met de handen alsook met het hoofd te werken? Vind jij het daarnaast leuk om actief te worden binnen een bedrijf welke midden in de energietransitie staat? Dan is Avf Water op zoek naar jou!

Werken bij Ultrasound Productions

Ultrasound Productions is gevestigd in Tilburg en sinds november 2005 actief op het gebied van licht-, beeld en geluidsapparatuur. Met ruim 15 jaar ervaring en een professioneel team van gemotiveerde medewerkers met een gedegen kennis van de materialen kunnen ze als geen ander creatieve ideeën uitwerken tot een perfect eindresultaat.

Ultrasound Productions zoekt een projectvoorbereid(st)er

Als projectvoorbereider bij Ultrasound Productions ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitwerken van producties. Daarnaast stuur je een team aan op locatie. In jouw rol als projectvoorbereider heb je ook nauw contact met de opdrachtgever. Samen met je collega’s zorg je van begin tot eind voor een tevreden klant en een gave productie.

Meer leuke vacatures

Benieuwd naar meer leuke vacatures? Vooruit, nog een aantal dan:

Nog meer vacatures in Tilburg

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in Tilburg? Onze vacaturebank staat vol met vacatures. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Vacaturenieuwsbrief

Naam