Horeca, administratie, sales, schoonmaak en meer: de leukste vacatures in Tilburg deze week

de leukste vacatures

Nieuwe week, nieuwe kansen! Een hoop mooie bedrijven in de regio Tilburg zijn op zoek naar personeel. Wij lichten er een aantal uit in dit artikel. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder. 

Uitgelichte werkgevers

Villa Vredelust

Ben jij al binnen geweest in het sfeervolle Villa Vredelust? Middenin Stadsbos013 staat het historische gebouw waar je heerlijk kunt eten, borrelen en genieten. De prachtige horecaplek heeft verschillende vacatures openstaan.

Werken bij DSP Nederland

DSP Nederland is een mooi bedrijf dat is gevestigd in de Ledeboerstraat in Tilburg. Het bedrijf is uitgegroeid tot een team van meer dan 45 collega’s. Jij kunt daar onderdeel van worden. DSP Nederland heeft momenteel namelijk twee openstaande vacatures voor 20 uur per week. Op zoek naar een parttime job? Check de vacatures hieronder.

myPOS zoekt sales & support specialist

Wil jij werken bij een snelgroeiend bedrijf met een kantoor in hartje Tilburg? Dat kan als sales & support specialist bij myPOS. Je komt te werken in een team met zes collega’s. Het is een leuke en uitdagende functie waarin je de klanten van myPOS helpt. Van commerciële vragen tot cliëntenonderzoek tot ondersteuning bij accounts: het maakt onderdeel uit van je functie. Ook heb je veel contact met andere afdelingen zoals sales, business development en de internationale support-afdeling.

Meer gave vacatures

In onze online vacaturebank vind je nog veel meer gave vacatures. Wij zetten er een aantal op een rijtje.

Nog meer vacatures in Tilburg

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in Tilburg? Onze vacaturebank staat vol met vacatures. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Vacaturenieuwsbrief

Naam