Administratie, vakantiebanen & veel meer: de leukste vacatures in Tilburg deze week

de leukste vacatures

Ben jij op zoek naar een toffe baan in de regio Tilburg? Dan ben je hier aan het goede adres. We hebben namelijk weer een hoop vacatures van werkgevers in de regio in onze online vacaturebank geplaatst. In dit artikel lichten we er daar een aantal van uit. Lees snel verder. 

Uitgelichte vacatures

Tilburg.com zoekt financieel administratief medewerk(st)er

Op zoek naar een leuke administratieve baan voor 6 uur in de week? Dat kan bij ons: Tilburg.com. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden op onze administratie. We gebruiken softwarepakketten zoals Gripp, Exact, Microsoft Office en online planningtools. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het boeken van (inkoop)facturen en bankafschriften, contractadministratie, facturatie en debiteurenbeheer.

myPOS zoekt een sales & support specialist

Lijkt het jou gaaf om bij een snelgroeiend bedrijf in een sales-functie te werken? Dat kan bij myPOS als sales & support specialist. myPOS is een snelgroeiende verkooporganisatie van betaaloplossingen in Nederland. Ze verkopen direct aan eindgebruikers en wederverkopers. De bedrijfscultuur is open, collegiaal en flexibel. Je komt te werken in de binnenstad van Tilburg.

Amarant zoekt versterking voor de vakantieperiode

Ben je op zoek naar een toffe vakantiebaan en wil je een direct of indirecte bijdragen leveren aan het geluk van cliënten van Amarant? Ze zoeken versterkingen voor de vakantieperioden in diverse functies. Denk aan zorgondersteuners dagbesteding, zorgsondersteuner wonen, assistenten in de huiswinkel, keukenhulpen en schoonmaakmedewerk(st)ers. Iets voor jou?

Van Geloven zoekt operators

Wil jij werken in de grootste snackfabriek van Nederland? Van Geloven is op zoek naar operators. Als operator ga jij ervoor zorgen dat er dagelijks duizenden snacks gemaakt worden zodat de hele wereld daarvan kan genieten. Wat je mag verwachten? Een goed salaris (tussen de €2700 – €3100,- bruto), fijne werksfeer, gezellige collega’s, een eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen, 15 ATV-dagen en volop doorgroeimogelijkheden!

Beekse Bergen zoekt lifeguards

Ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaan? Of een leuke bijbaan? Speelland en Vakantiepark Beekse Bergen zoeken naar lifeguards en toezichthouders. Je houdt toezicht bij de wateractiviteiten, het open water en het indoor zwemparadijs. Het werk is afwisselend en flexibel. Wat je kunt verwachten? Een mooi salaris, je vakantiegeld per maand uitbetaald en werken in een leuk team met studenten, scholieren en collega’s met jarenlange ervaring in het park. Ook mag je zelf in je vrije tijd gratis het safaripark en speelland van Beekse Bergen bezoeken.

Meer leuke vacatures

Benieuwd naar meer leuke vacatures? Vooruit, nog een aantal dan:

Nog meer vacatures in Tilburg

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in Tilburg? Onze vacaturebank staat vol met vacatures. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Vacaturenieuwsbrief

Naam