Afhaaltip voor deze kerstvakantie: de nieuwe loaded fries van Spoorpark Kiosk

loaded fries

Deze maand bestaat de kiosk in het Spoorpark 1 jaar! Vorig jaar, midden in de lockdown, begonnen met het verkopen van heerlijke koffies to go specialiteiten in het weekend. Inmiddels is de Spoorpark Kiosk 7 dagen per week open voor afhaal én thuisbezorgd. Ze verkochten er al tosti’s, verschillende koffies, softijs, milkshakes, friet, snacks en nu ook hun nieuwste specialiteit: heerlijke loaded fries. Lekker tijdens het chillen in het park of om gewoon van te genieten voor thuis! Lees snel verder.

Loaded Fries

“Onze nieuwste specialiteit zijn “loaded fries”. We hebben met ons kioskteam meerdere proefsessies gehouden terwijl onze kok de ingrediënten en frietsoorten bereidde. We hebben letterlijk door middel van “blind” proeven en stemlijsten bijgehouden welke snacks en friet door mochten naar ons assortiment! Zo zijn we daarna samen tot drie met precisie uitgebalanceerde frietvariaties gekomen. Een combinatie van heerlijke krokante frietjes, vlees (met uitzondering van de Vega Parmesan variant) en sauzen. Mijn favoriet is bijvoorbeeld de Korean Chicken Style waarbij onze friet is afgetopt met malse kipstukken gemarineerd in Koreaanse Barbecue saus in combinatie met uitjes, baby paksoi, sriracha en kewpie mayo. Beetje pittig, maar zeker een aanrader” vertelt Roos van de Spoorpark Kiosk. “De focus ligt momenteel op onze loaded fries, echt onze specialiteit, maar vergis je niet: we hebben ook gewoon een frietje met en een frikandel speciaal,” aldus de medewerkster.

To go, thuisbezorgen en afhalen

De Spoorpark Kiosk is zoals gebruikelijk nog steeds dagelijks open voor een koffietje to go of lekkere snacks voor tijdens je Spoorpark wandeling. Daarnaast zijn ze recent ook begonnen met thuisbezorgen én open voor afhaal. Afhalen kun je ook combineren met een wandeling, je betaalt geen bezorgkosten en bent niet gebonden aan een minimale besteding. Extra voordelig dus! Voor het complete menu check je de website van Spoorpark Kiosk.